piatok 26. augusta 2011

High Hopes ...

Presne tak, veľké nádeje vkladám do mojej brigády! :D Teraz keď toto čítate, ja zarezávam niekde na poli a teším sa na sprchu, jedlo, pivo a nakoniec posteľ. Je to tak, zbieram niekde v Stekníku chmeľ a zarábam "veľké" peniaze :D Chcete vedieť, čo vlastne od mojej brigády očakávam? Tu to je:
a) peniaze
Samozrejme, čakám, že tam niečo zarobím ... tak mi držte palce, aby ma nevyhodili :D
b) zábavu
Ak budem vládať, chcela by som tam spoznať nových ľudí a užiť si to, keď sa vrátim, čaká ma škola a bakalárka :/
c) kilá dole
Aj keď s tým, koľko sladkostí si beriem,(nežartujem, skoro plná taška len kávy a sladkostí) budem rada ak prídem taká ako som bola. Nech mi je mojich 55kg ľahkých :D:D:D
d) oddych
Viem, znie to smiešne, ale vážne si od všetkého, čo poznám a lezie mi to na nervy chcem dať pauzu, nech už je to aj v pracovnom štýle.

A čo vy? Makáte niekde? :D
Prosím, pod každým článkom je tlačítko Pači sa mi to. Kliknite naň a pomôžte mi zviditeľniť blog. Nič vás to nestojí a nikto to neuvidí ;)

3 komentáre:

  1. Ahoj. Za prvé Ti chcem povedať, že som Iwuu, ktorú si navštevovala na www.iwuu.blog.cz avšak som už na blogspote, takže si ma môžeš v Affs prepísať :)) A za druhé ti prajem veľa šťastia na brigáde ;))

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Se teda máš :D btw už mam na blogu nový post! :D to je velký pokrok! :D

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Tak od brigád väčšinou očakávam to isté čo ty. Pekne si tam pracovne oddýchni aby si na bakalárky bola pripravená (až sa mi srdce zastavilo, keď som si predstavila čo to bude raz robiť so mnou) :D
    P.S. Ďakujem za názov článku. Tak isto sa totiž volá jedna pieseň, ktorú dlho hľadám :))

    OdpovedaťOdstrániť