streda 26. októbra 2011

´Cause I´m not the princess, this ain´t a fairytale ...

So strachom otvorila oči. Bol tam. Presne tam, vedľa nej. Ležal, pomaly sa mu zdvíhala a klesala hruď, ako dýchal. Ešte spal. Nevedel, ako veľa pre ňu znamená. Každé ráno sa budila so strachom z toho, že tam nebude. Každé ráno vstala skôr, aby sa mohla pozerať, ako spí. Bol to najdôležitejšie v jej živote. Ale to si ešte ani sama neuvedomovala. Žila len pre tento deň, tento okamih, nemyslela na budúcnosť. Nič však netrvá večne. Jeho čakal iný život, ďaleko od nej a jej problémov. Ju čakala len jej samota, prerušovaná občasným záujmom "priateľov", ktorí sa ozvú, len keď už nemajú inú možnosť. Žila zo dňa na deň, neustále myslela len naňho. Bolelo to čoraz viac. So strachom otvorila oči. Nebol tam. Vtedy si to uvedomila. Ale čo ak je už neskoro?
xxx

by Mishella

Už dlhší čas sa mi stáva, že len pozerám do prázdna a myslím na ... Dnes som sa cítila nekonečne prázdna keď som šla domov, až sa mi slzy hrnuli do očí. Nechápem, čo sa so mnou deje. Neviem, či pochopíte, čo som chcela povedať týmto krátkym "ani-neviem-ako-to-nazvať" príbehom. 
Prosím, pod každým článkom je tlačítko Pači sa mi to. Kliknite naň a pomôžte mi zviditeľniť blog. Nič vás to nestojí a nikto to neuvidí ;)

11 komentárov:

  1. Slovami sa to ani opísať nedá, pretože sama neviem čo prežívam. Ale viem si predstaviť o čo ide. Hlavu hore ;) Krásny úryvok. Je mi známy ale neviem odkiaľ.

    OdpovedaťOdstrániť
  2. @Ruby: si bola v mojej hlave na navsteve? :D lebo to som napisala vcera vo vlaku :D ale dakujem :):):)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Píšeš fakt dobre :)
    A mne sa často stáva že sa cítim prázdna.. Najviac ked prežijem niečo skvelé a skončí sa to..
    Ale, ten úryvok je fakt dobry :))

    OdpovedaťOdstrániť
  4. nádherne napísanénadherne nakreslené :)
    sarah :)

    OdpovedaťOdstrániť
  5. nie nie, nekreslila. moj je len ten kratky uryvok ;)

    OdpovedaťOdstrániť
  6. ten úryvek je mi známý,ale nevím odkuď :D jinak můžeš sledovat můj nový blog nevím jestli jsem ti o něm už psala,ale tady je adresa :) http://thepartyrock.blogspot.com/

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Tak teraz som sa dobre okašlala :D :D Ale to, že je to krásne o tom niet pochýb ;))

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Píšeš fakt dobre. Sama sa tak nejak občas cítim. (:

    OdpovedaťOdstrániť
  9. Tiež občas mám také zvlašné pocity, ležím s priatelom a z ničoho nič sa rozplačem, mám pocit, že ani nechcem žiť, je mi zo všetko zle .. Mám chuť kričať, plakať ... :(

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. pokial mas priatela a zalezi mu na tebe, tak sa skus s nim porozpravat uprimne ;) mal by zniest aj tvoje slzy, patria k tebe ;)

      Odstrániť