nedeľa 16. októbra 2011

If he loves you, the only thing he'd want to change is your last name.

Je hotová :) Konečne, moja krááásna čelenka na štýl Whitney Port, ktorú som strááááše neskutočne veľmi túžila vlastniť, je konečne súčasťou môjho šatníka :) Už je to pár dní, ale nejako som nemala čas na post. Fotky sú z webkamery, ale myslím, že na utvorenie predstavy stačia. Mám aj návod napísaný, keby niekto veľmi chcel, môžem spraviť DIY post :) Chystám sa ešte na nejaké vlastnoručne vyrobené veci, babka ma uistila, že má tony vlny, keby som chcela mám sa len zastaviť :D No dosť rečí, tu je moja nová láska. Páči sa vám? Mimochodom, jej cena je pre mňa 1,2E za vlnu a to je všetko. Lepšie ako pôvodných skoro 1000 kaček, no nie? :)

It´s done :) Finally, my new beautiful headband in style of Whitney Port, which I wanted sooo much, is a part of my wardrobe now :) It´s been a few days, but I´ve been busy. The photos are taken by my webcam, anyway I think they´re good enough to see what it looks like. I´ve got also a pattern written, so if there is someone interested in it, let me know, I can make a DIY post :) I´m going to make some more handmade stuff, my grandma ensured me she got tons of yarn, if I want ´em all I need to do is stop by :D Enough talking, here´s my new love. Do you like it? By the way, it´s price was 1,2E for yarn and that´s all. Much better than the original price around 30E in store, isn´t it? :)

Klik pre zväčšenie. 
Klick to enlarge.
Prosím, pod každým článkom je tlačítko Pači sa mi to. Kliknite naň a pomôžte mi zviditeľniť blog. Nič vás to nestojí a nikto to neuvidí ;)

11 komentárov:

  1. WóW, krásna je :) Si šikovná :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Krásna! :O No, môj štýl to asi nie je :X

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Nádhera. Vyzerá ako kupovaná !!
    DIY určite uvítam aj keď by som bola radšej ak by sa dalo si ju u teba objednať a kúpiť ;)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. dakujem vam :)
    @Ruby: rozmyslala som, ze by som ich zacala predavat :D normalne by som na bazos alebo kam dala reklamu a plietla ako o zivot :)

    OdpovedaťOdstrániť
  5. krásny "nadpis" alebo ako to nazvať :D

    A je krásna :) Taku by som si aj ja uplietla :) Mala by si spraviť DIY alebo naozaj predavať a pliesť ako o život :D Myslím že by si aj zarobila :D

    OdpovedaťOdstrániť
  6. *Mishella - Mňa si môžeš zapísať ako prvú a vernú zákazníčku ;) Ak by si si náhodou našla čas na toľké pletenie, u mňa máš reklamu istú.

    OdpovedaťOdstrániť
  7. waw tak toto je naozaj super!!! to si vazne urobila sama? krasaaaaa :)

    OdpovedaťOdstrániť
  8. @klepi: dakujem ti krasne, vazim si to, tvoj blog mam naozaj velmi rada. ano, sama ;)

    OdpovedaťOdstrániť
  9. návod by bol super,vyzerá úžasne! :))

    OdpovedaťOdstrániť