štvrtok 13. októbra 2011

I´m a Winner! :):):)

Po dlhej dobe sa konečne dostávam k fotkám. Nafotila som giveaway, ktoré mi došlo od Sáry. Prišli mi od nej tieto náušnice, majú krásnu farbu, ktorá sa na svetle mení. Škoda, že neviem poriadne fotiť, nie je to moc vidieť. Ak máte záujem, na jej blogu nájdete ešte ďalšiu prebiehajúcu giveaway :)
Už sa teším, keď budem robiť vlastnú. Chcela by som ju spraviť pri príležitosti 50 followerov, ale neviem, či sa k tomu niekedy dopracujem, preto to bude možno skôr.

After a long time I finally got to my photos. I took some photos of giveaway, which I got from Sarah. I recieved this pair of earrings, they´ve got beautiful colour, changing in the light. Such a shame I´m not a good photographer, it´s not visible here. If you´re interested, there´s still some giveaway running on her blog :) 
I´m really looking forward to doing my own giveaway. I would like to start it as soon as I get 50 followers, but I don´t know, whether I´m getting them sometime at all, so it will be maybe a lot sooner.


Každopádne, jedno veľké vďaka pre Sáru :) 
One huge thank you for Sarah :)
Prosím, pod každým článkom je tlačítko Pači sa mi to. Kliknite naň a pomôžte mi zviditeľniť blog. Nič vás to nestojí a nikto to neuvidí ;)

1 komentár: