streda 5. októbra 2011

Sometimes the strongest people in the morning, are the ones that cry themselves to sleep at night.

Áno, nemám fotky z nákupov, vlastne nemám žiadne fotky. Nemám ani len čas, stále trčím v škole/cestujem z a do nej. Nejdem sa ale sťažovať, veď to nikoho nezaujíma. Radšej vám ukážem moju novú závislosť. Čelenky. A nie hocijaké, ale tieto pletené, totálne sa mi páčia a musím takú mať. Čo v mojom prípade, po návšteve Prahy, kde som sa do nich zamilovala, znamená, že si ju musím upliesť! :D Už ani neviem, v akom obchode som niečo také videla, len s mašľou, ale boli neskutočne drahé. Teda aspoň mne sa zdá 1000+ korún za takú čelenku dosť. Takže, už pár dní sa učím pliesť, myslím že mi to aj celkom ide, tak už mi len ostáva vymyslieť si vzor. Alebo som ešte našla záložný plán, ak sa mi to nepodarí, v Topshope majú niečo podobné.
A tu vám chcem ukázať čelenku, ktorú mala Whitney Port v jednom diele The City. Je ešte krajšia ako tá z Prahy. Táto by mala byť od Urban Outfitters, pokiaľ mám správne informácie a dúfam, že sa mi ju podarí upliesť. Tak držte palce :)

Yes, I still don´t have any photos from my shopping, actually I don´t have any at all. I don´t even have a time, still stucked  in school/travelling to it or home. I´m not going to complain about anything, who cares? I´d rather show you my new addiction. Headbands. But not just any, but those knitted, I´m totally in love with them and I have to have one of them. After visiting Prague, where I falled in love, it means I have to knit one for myself! :D I don´t even know in which shop I saw it, the one with bow, but it was tremendously expensive. 1000+ crowns seems to me a lot for a headband. So, I have been learning to knit for a few days now, I think  I´m quite good at it actually, all I have to do now is to find some pattern. My backup plan if it won´t work is to buy similar one in Topshop.
And here is the headband I want to show you, it´s the one Whitney Port worn in one episode of The City. It´s even more pretty than the one from Prague. This one should be from Urban Outfitters, if my  information is good and I hope, I will succeed in knitting it. So wish me luck :)

Urban Outfitters
Whitney Port in The City
 
Topshop
Prosím, pod každým článkom je tlačítko Pači sa mi to. Kliknite naň a pomôžte mi zviditeľniť blog. Nič vás to nestojí a nikto to neuvidí ;)

4 komentáre:

  1. Wów :) Vyzerá to dobre, a veľa štastia pri pletení :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Whitney vyzerala v každom diele The City úžasne ale túto čelenku si pamätám viac ako všetky jej outfity. Je nenormálne nádherná. Určite si plánujem jednu takú zadovážiť. A tebe držím palce s jej výrobou ;)

    Nadpis článku ? Úžasná myšlienka.

    OdpovedaťOdstrániť
  3. u Baťu som videla také čelenky ale iba čierne a šedé vyzerali asi takto http://imageshack.us/photo/my-images/404/b36529693.jpg/

    OdpovedaťOdstrániť