piatok 4. novembra 2011

Balea Gesicht Wasser & Balea Professional Locken Spülung

Asi 2 týždne dozadu som sa rozhodla, že skúsim uzavrieť mier s mojimi vlasmi. Išla som do DMky s tým, že si kúpim nejakú farbu na vlasy, ale nedokázala som si vybrať. Proste už som vyskúšala asi všetky odtiene, tak som si povedala, že skúsim podporiť moju vlastnú farbu a hlavne typ vlasov :D Preto som si namiesto farby vzala na skúšku balzám na vlnité a kučeravé vlasy.
1. Balea Gesichts Wasser: Osviežujúca pleťová voda s extraktom z lotosu pre normálnu a zmiešanú pleť. Túto pleťovú vodu používam už mesiac, vždy ráno a večer na dočistenie. Má príjemnú vôňu, krásne vyčistí pleť a zdá sa mi po nej vypnutejšia, jednoducho krásne hladká. Balenie obsahuje 200ml a cena myslím niečo okolo 1E, čo je naozaj viac ako prijateľné :) Odporúčam, mala som už rôzne pleťové vody, ale táto patrí medzi najlepšie ;)

2. Balea Professional Locken Spülung: Od tohto balzámu na vlasy som naozaj toho veľa neočakávala. O to viac som bola prekvapená :) Už po prvej aplikácii som si všimla, že robí presne to, čo sľubuje. Po umytí vlasov sa jednoducho vmasíruje do vlhkých vlasov, nechá sa minútku pôsobiť a opláchne. Vlasy sa mi po ňom samé krásne usporiadali do pramienkov a vytvorili krásne kučery, pri čom vlasy ostali hladké :) Páči sa mi na ňom všetko, od obalu až po jeho účinok ;) Balenie obsahuje opäť 200ml, cena bola do 2E a veľké plus je pre mňa, že neobsahuje silikóny! :) Ja už asi ostanem pri tomto balzáme, som neskutočne spokojná.


Čo Balea a vy? Používate niečo? Alebo mi viete odporučiť nejaké ďalšie zázraky od tejto značky? :)

Prosím, pod každým článkom je tlačítko Pači sa mi to. Kliknite naň a pomôžte mi zviditeľniť blog. Nič vás to nestojí a nikto to neuvidí ;)

10 komentárov:

  1. Balea je riadne super značka, majú tam dobré sprchové géli a ináč brčkavé vlasy mám aj ja, ale sú také čudené :D Asi pôjdem do Dm a pozriem ten balzam, vyzer a určite je dobrý :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Ja som veľmi spokojná s gélmi na holenie. Robia skvelú penu a božsky voňajú (hlavne melónová)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. ja mám dezodorant od baley :)Pomáha :)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Ahoj mishela chcela by som ťa poprosiť o jednu maličkosť prosím staň sa followerom na mojom blogu : http://blogaboutlife12.blogspot.com/. Prepáč ak otravujem alebo ak si tu robím reklamu no každopádne ti vopred ďakujem :)

    OdpovedaťOdstrániť
  5. To by som aj ja mohla skúsiť :-P :)

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Mám rada značku Balea. Je cenovo dostupná a naozaj účinná!
    A ten kondicionér na kučeravé vlasy tiež používam ;).

    http://theworldbykejmy.blogspot.com/.
    Kejmy ♥.

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Značku Balea mám rada, veci sú tam kvalitné a učínne a cena je taká priemerná :)

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Prosim ta ten balzam je len na kucerave vlasy???Alebo z rovnych sa stanu kucerave?:)

    OdpovedaťOdstrániť
  9. fu tak ono to asi z rovnych kucery nespravi, len to ma podporit kucerave vlasy ... asi az taky zazrak to nebude :D ale maju viac druhov, videla som tam aj na narovnanie, podporu farbenych vlasov, alebo podporu blondavej/hnedej, ...

    OdpovedaťOdstrániť
  10. mam doma tiež balea a chcem vyskúšať len ako to mám aplikovať ke-ď ja mam dost dlhe vlasy

    OdpovedaťOdstrániť