streda 21. decembra 2011

Balea Young Soft & Care Mattierende Creme mit Fruchtsaüre

Prvý na zozname mojich recenzií je tento krém. Minulý týždeň sa mi totiž stala jedna nepríjemná vec. Nevšimla som si dátum spotreby na mojom megaveľkom balení krému na tvár, ktorí som používala a tak sa mi stalo, že som používala krém aj po záruke. Najhoršie na tom je, že mám dosť citlivú pleť a teda sa to na nej aj ukázalo. Krém teda po zistení príčiny putoval rovno do smetného koša a ja som si v DM-ke kúpila nový.
Tak toto sľubuje krém. Môžem povedať, že naozaj je zmatňujúci, rýchlo sa vstrebe a hydratuje. Ja si obvykle krátko po nanesení krému (do 5 minút) nanášam aj make-up a preto si potrpím na nemastné krémy. Veľké plus je pre mňa vôňa. Cítim z neho limetky ešte aj dlho po nanesení. Krém má dobrú konzistenciu, nerozlieva sa a farba je biela. Balenie je 50ml, čo by nemal byť problém spotrebovať, nie ako môj predchádzajúci krém. Presnú cenu vám nepoviem, ale bude to okolo 2,80E. Teda z mojej strany som spokojná, radím medzi najlepšie krémy na tvár, ktoré som mala doteraz.
jazvy od kocúrika si nevšímame :D  
 príjemná vôňa 
 rýchle vstrebávanie 
 matnosť po nanesení
 hydratácia 
 jednotný a jemný vzhľad celý deň 

Prosím, pod každým článkom je tlačítko Pači sa mi to. Kliknite naň a pomôžte mi zviditeľniť blog. Nič vás to nestojí a nikto to neuvidí ;)

3 komentáre:

  1. tak to je super a este za taku cenu:)
    http://cookieswardrobe.blogspot.com/

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Donedávna som používala len pleťové emulzie pretože, tak ako ty, hneď nanášam aj make up a mastné krémy si s ním teda nikdy nesadnú. Určite si ma inšpirovala a vyskúšam ho :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Mám přesně takový krém a k němu i čistící gel a můžu říct,že je to vážně pecka :)
    http://handbagforladies.blogspot.com

    OdpovedaťOdstrániť