pondelok 26. decembra 2011

Essence Winter Edition 24h hand protection balm

Na tento krémik na ruky som sa tešila neskutočne dlho. Odkedy ho mám, nosím ho stále v kabelke so sebou a ešte stále som na ňom závislá ;)
Balenie obsahuje 75ml, cena myslím okolo 1,55E(?). Ja by som osobne zniesla aj litrové balenie, tak krásne vonia. Vybrala som si Raspberry Chocolate Cookie lebo maliny a čokoládu, to teda môžem, ale v ponuke Little Bakery nájdete aj  Strawberry Cream Cupcake a Vanilla Apple Pie, ktorý už na mňa voňal až veľmi ako koláč :D Krém je biely, má pevnú konzistenciu, rýchlo sa vstrebáva, nezanecháva ruky mastné. Vôňa vydrží veľmi dlho, ruky krásne hydratuje, ale pochybujem, že by vydržal až 24 hodín. Teda neskúšala som, ruky si často umývam, ale aj tak myslím vydrží dosť dlho. Na už poškodené a zničené ruky asi veľmi nepomôže, to by som skúsila niečo mastnejšie, ale ako ochrana proti chladu a popraskaniu pokožky ideálny.
 Takže, ak ešte nemáte svoju obľúbenú vôňu doma, ponáhľajte sa. Je to totiž limitka.
pevná konzistencia
príjemná vôňa
vstrebávanie
hydratácia
výživa suchých, drsných a popraskaných rúk

Prosím, pod každým článkom je tlačítko Pači sa mi to. Kliknite naň a pomôžte mi zviditeľniť blog. Nič vás to nestojí a nikto to neuvidí ;)

13 komentárov:

  1. Už dlho sa na neho chystám ale nikde ho u nás nemajú :/ :))

    OdpovedaťOdstrániť
  2. vyzerá super a už len pre tú príchuť by som si ho kúpila :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. "aká je tá tekutina krásna" :DD.. voňavka s trblietkami, no čo :) ale tie trblietka vôbec nevidno na tele.. by som povedala :)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. @Evs: no som bola uplne fascinovana :D:D:D pre mna by to bolo len dobre, lebo sa nerada trblietam :D ale fakt ze krasne vyzera ;)

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Zdieľam tvoj názor, ja osobne som na ňom závislá. Taký mňam, mňam (:D). Trochu je ho u nás ťažko zohnať lebo sa rýchlo vypredá no ale ani sa nečudujem, veď je úplne geniálny.

    OdpovedaťOdstrániť
  6. hah. rozmýšľala som, že komu som o tej voňavke písala :D.. trbliece sa naozaj :).. ja si ju striekam iba na krk, tak no :).. a dnes som si ale prvýkrát všimla, že tie trblietky aj vidno :)

    OdpovedaťOdstrániť
  7. chce to jednoznačne nový článok! :) ale týmto mi aspoň pripomínaš, že krém na ruky už skutočne potrebujem. musím ísť mrknúť do zásob, či tam nejaký mám. a neviem či náhodou tento nemáme :)

    OdpovedaťOdstrániť
  8. on vonia najlepsie !!! :))







    ps ak mas zaujem pozyvam ta na giveaway :)

    OdpovedaťOdstrániť
  9. Ja si určite kúpim všetky krémy, len teraz nemám čas zájsť do DM-ky.. Dúfam že keď tam prídem, budú mať ešte tie krémy. Minulý rok som mala tiež, a bol fakt fantastický :)

    OdpovedaťOdstrániť
  10. Mám presne tento a milujem ho rovnako :))

    OdpovedaťOdstrániť
  11. ja som ho ani nevidela v DM este...

    www.mysweetstrawberries.blogspot.com

    OdpovedaťOdstrániť