sobota 31. decembra 2011

Resumé

Posledný deň starého roku, myslím, že najlepší čas začať sumarizovať. Síce som tento rok s vami nestrávila celý, ale od 26. júla sa vám občas snažím ponúknuť niečo zaujímavé na čítanie, čím by ste si mohli vyplniť čas alebo sa inšpirovať. Chcem sa vám poďakovať za vašu priazeň, každú jednu z celkových doterajších 5, 633 návštev, za každý prečítaný článok a hlavne každému jednému z mojich 65 verných a pravidelných čitateľov. Som nesmierne rada, že za taký krátky čas (približne 5 mesiacov), sa mi podarilo zaujať toľkých z vás. 
Do nového roku by som vám chcela všetkým popriať, aby bol ešte lepší a úspešnejší, ako všetky roky doteraz  a aby ste ho prežili obklopení rodinou a priateľmi.
Predsavzatia si nejako nezvyknem dávať, nemám akú pevnú vôľu, aby som ich zvládla dodržať. Som spokojná s tým, že do ďalšieho roku vstupujem s tým, že pre mňa neexistuje nikto, koho by som vyslovene neznášala, sú už len ľudia, ktorých mi je ľúto a prakticky pre mňa prestali existovať.
Súhrn fotiek z celého roku vám tak isto neponúkam, predsa len nie som najkrajšia a nerada sa sama fotím a potom zverejňujem svoje fotky. Jednu vám sem ale dám, je síce opäť z webkamery, ale myslím, že to podstatné vyjadruje :)

Prajem vám teda krásneho Silvestra a pokojný Nový rok! 
Crazy, ale stále som to ja ;)

Prosím, pod každým článkom je tlačítko Pači sa mi to. Kliknite naň a pomôžte mi zviditeľniť blog. Nič vás to nestojí a nikto to neuvidí ;)

9 komentárov:

  1. Ahoj, na mojom blogu prebieha práve GIVEAWAY o zaujímavé ceny. Ak máš chuť a obätuješ pár minút, navštív môj blog a zapoj sa do Giveaway, ktorú nájdeš tu : http://ariadneella.blogspot.com/2012/01/giveaway.html

    s pozdravom Ariadneella

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Šťastný nový rok ! :) Super fotka :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. šťastný nový rok.
    http://fraisesdeluxe.blogspot.com/

    OdpovedaťOdstrániť
  4. super fotka :)
    ja som si dala predsavzatie asi prvý krát ze sa budem venovať častejšie tomu čo mám rada :)

    OdpovedaťOdstrániť
  5. aj tebe krásny rok 2012 a mimochodom som nový follower! :D ak chceš, pozri si môj blog :)
    kisses

    OdpovedaťOdstrániť