streda 14. decembra 2011

Winter Wishlist :)

Tak ako každý, aj ja mám svoj wishlist, zoznam vecí, ktoré by som chcela viac ako čokoľvek iné. Akurát na môj sa vždy dostanú aj veci, ktoré sa nedajú kúpiť. Škoda ... Tak tu je je aj s krátkym popisom :)
1) Make-up Essence Stay All Day 
Tak toto je asi jediný make-up, na ktorý som ešte nečítala/nenašla snáď ani jednu jedinú zápornú recenziu. Cena prijateľná, do 4E a navyše majú veľmi svetlé odtiene, čo je pre mňa asi najväčšie plus. Mám však doma ešte Essence Soft Touch Mousse a Maybelline Affinitone, takže treba aspoň jeden minúť! :D

2) Maybelline Colossal Volum' Express
Túto špirálu mám už od soboty doma. Pôvodne som chcela Cat Eyes, ale bola som nerozhodná, čo sa týkalo kefky, ktorá je pri Cat Eyes zahnutá. Keď som sa konečne rozhodla, že ju vyskúšam (v tomto rozhodnutí mi dopomohol kupón na 50% zľavu v DM :D), už mali len klasickú, tak som ju zobrala a nakoniec som nekonečne spokojná. Kľudne môžem odporučiť, keď budem mať k dispozícii foťák, spravím aj recenziu :)

3) Essence Little Bakery Limited Edition - 24h hand protection balm
Ja ako závisláčka na krémikoch na ruky, zvlášť s takýmito chutnými vôňami, ich považujem za must have! :) Môj Oriflame Spicy Ginger Bread sa už minul, preto sa chystám na tieto, keď sa objavia v najbližšej DM ;)
UPDATE: Už ho mám mám máááám :):):) Genialitka ;)

 4) Essence Nail Art Special Effect Topper - 02 Circus Confetti
Už konečne mám aj ja! Dostala som ho na narodeniny od Ninnynky mojej :) Kúpila mi ho v Brne, keďže u nás je beznádejne celý 2. stojan nedostupný. A čo vám budem hovoriť, tento topper je už pomaly legenda, proste ho milujem :)

5) Krásne vlasy
Ako som spomínala, môj zoznam obsahuje aj veci, ktoré sa (bohužial) nedajú kúpiť. Krásne vlásky by som veru chcela, stačilo by mi, aby tie moje boli zdravšie :(

6) Svetríky, svetríky a ešte raz svetríky
Zbožňujem, akejkoľvek dĺžky, farby, strihu, materiálu ... chcem! :D Svetríkov nie je nikdy dosť a hlavne nech majú gombičky! :)

7) Long Winter Coat
Presne taký ako som chcela mali minulý týždeň v 50% výpredajoch v Takko :) Takže mám presne ten istý, ktorý vidíte na obrázku a je geniálny a hlavne dlhý a teplučký. Vyšiel ma na 30E :)

8) Mr. Perfect
Nepotrebuje komentár. Idú Vianoce ... prosííím, veď som celkom poslúchala :D:D:D

9) Silver Name Necklace
Na internete sa množia stránky, na ktorých si môžete objednať náhrdelník s vlastným menom. Áno, aj tento chcem :D

Prosím, pod každým článkom je tlačítko Pači sa mi to. Kliknite naň a pomôžte mi zviditeľniť blog. Nič vás to nestojí a nikto to neuvidí ;)

3 komentáre:

  1. tá spirála je super :) si ju občas kupim :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Ten bod c.8 je najlepsi :D Inak, ten makeup (essence stay all day) odporucam, je to naozaj dobry pomer kvalita/cena, ibaze co sa tyka tych velmi svetlych odtienov tak neviem neviem... mne sa zda aj ten najsvetlejsi tmavy :)
    anninpassau.blogspot.com

    OdpovedaťOdstrániť
  3. @ann: bod c.8 si prajem asi najviac :D a dakujem za tip ohladne odtienov, budem ich musiet dokladne prestudovat v dm-ke :)

    OdpovedaťOdstrániť