sobota 21. januára 2012

Remixes in my head ...

Prechádzam asi najhorším obdobím môjho života. Úprimne, existuje už len pár ľudí, ktorí ma držia "pri živote" a len vďaka nim som to ešte nevzdala. Pripadám si totálne neschopná, nič mi nevychádza ani trochu tak ako by som chcela. A najhoršie na tom všetkom je, ako ma ľudia, ktorí vôbec nevedia, ako sa cítim presviedčajú, aká som šikovná a určite sa mi všetko podarí. Chce sa mi až kričať. Čo oni o tom môžu vedieť? Dokonca aj teraz by som sa mala učiť, ale nedokážem sa prinútiť. Nie, že by sa mi nechcelo, dokážem sa naučiť asi čokoľvek. Jednoducho to nejde, nedokážem sa sústrediť na nič, stále len myslím na to, čo bude keď zlyhám, keď sa mi niečo nepodarí, keď sklamem ... Och ako by som chcela vrátiť čas. Chcela by som, aby jediná moja starosť bola, ako sa vyhnúť obedu ktorý nemám rada.

Recenzie nemám nachystané, cez deň nebýva čas a teraz je tma, musím to nejako vymyslieť. Aspoň nejaké random photo ;)
Prosím, pod každým článkom je tlačítko Pači sa mi to. Kliknite naň a pomôžte mi zviditeľniť blog. Nič vás to nestojí a nikto to neuvidí ;) 

10 komentárov:

  1. Prednedávnom som tiež mala takéto obdobie. Bez chuti, neschopná sústredenia, proste dni presedené nad knihou, bez toho, aby som sa naučila čo len vetu... Ani po pravde neviem, ako ma to prešlo, proste som ráno vstala z postele a bolo...
    Možno som si uvedomila, že to čo robím, robím kvôli sebe, nie kvôli iným ľuďom a aj keď zlyhám, tak sa stále dokážem postaviť a bojovať ďalej. Ako sa hovorí "každé haló tri dni trvá". A potom sa na to zabudne.
    Veľmi držím prsty, aby si vstala, bojovala a hlavne vyhrávala. :-*

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. no mne to trva uz skoro 2 tyzdne ... ale dakujem za podporu, vazim si to, hlavne od teba Zuzka :)

      Odstrániť
  2. Musis byt silná a musis si veriť! :-)
    určite zvladnes všetko :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Mišelka neboj sa, bude dobré :) Každý má raz za čas také obdobie, a musí ho prekonať. Držím ti prsty :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. no to dufam, ked ho prekonam, tak sa nebudem uz asi na nic stazovat :D

      Odstrániť
  4. to poznam,asi kazdy mal take obdobie,preto ti nebudem pisat ze neboj to chce cas a prejde to,viem ako mi liezlo na nervy ked to ludia hovorili mne:D ako uz napisala zuzanka aj u mna to preslo ako keby zo dna na den... tak dufam ze aj ty toto obdobie njako vydrzis a hlavne prekonas :) good luck !:-*

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. no u mna to zavisi najviac od toho, ci zvladnem teraz ten tlak v skole ... dakujem :)

      Odstrániť
  5. Ja som mala take obdobie pred 5 dnami.... Plakala som kazdych 15 minut!!!! :( Nikdy sa mi to nestalo, ja som bola taka znicena znechutena a zufala... A som si povedala, ze dnes sa neucim, mam volny den... A akonahle som robila veci, co ma bavia a mala opat nabity program, myslienkami som prestala byt v zlej nalade a potom som sa aj pustila lahsie do ucenia... a som si povedala, ze skola mi taketo stavy robit nebude!

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. ja som este neplakala, ale mam k tomu blizko ... mozno by bolo aj lepsie dostat to takto von zo seba ... ja by som si to tiez povedala, keby som v nizsom rocniku, ale teraz musim vsetko spravit v 3. :/ kazdopadne vdaka za podporu ;)

      Odstrániť