streda 8. februára 2012

Balea Young Soft&Care 3 in 1

Dnešná recenzia je o ďalšom výrobku z rady Balea Young. Po mojom poslednom úlovku (Balea Young Soft & Care Mattierende Creme mit Fruchtsaüre), ktorým som bola doslova unesená, som neváhala. Ide o masku, peeling a čistiaci gél. Bola som veľmi zvedavá, takto pokope sa mi to páči, kto by sa nepotešil multifunkčnému a zároveň aj účinnému zázraku. Tak si to teda rozoberme. Popis na obale je celkom dlhý, výrobok je určený pre zmiešanú pleť, sľubuje čistejšiu a hladšiu pokožku. Pokiaľ chcete masku, nemali by ste si navlhčiť pred použitím tvár a z toho aj vyplýva, že výrobku použijete viac. Ja ho používam podľa návodu 3 krát do týždňa, nanesiem si na navlhčenú tvár, vmasírujem, nechám pôsobiť takých 5 minút a opláchnem. Pleť je po ňom jemnejšia, čistá a zdá sa mi oddýchnutá, alebo ako to nazvať, proste zdravšia.
Balenie obsahuje 150ml, ide o klasickú tubu, čo mi vyhovuje, nemám rada, keď sú takéto výrobky vo fľaštičkách a ja ich musím prevracať a neviem čo všetko :D Jednoducho vytlačím a nanášam. Vôňa je presne taká, ako pri krémiku, ktorý tu už bol spomenutý, ešte možno o niečo lepšia a cítim ju aj po opláchnutí. Presne takto má podľa mňa voňať produkt určený na tvár, ovocné a osviežujúce vďaka obsahu ovocných kyselín, radosť patlať si to na tvár ;) Celkovo je dosť tuhý, nerozlieva sa a obsahuje modré peelingové zrniečka. Nezdá sa mi agresívny, neštípe ma po ňom tvár a peelingový efekt je obstojný. V niektorých recenziách som čítala, že sa zle oplachuje, poprípade vysušuje. Tak s oplachovaním nemám žiadny problém, pekne sa dá zmyť vodou a neostáva mi po ňom na tvári žiadny film. A suchá pleť, to je asi individuálne, ale s tou tiež nemám problém, nezdá sa mi, že by vysušoval a keby áno, na čo máme krém? :D

Takže si to zhrňme. Exfoliačné účinky sú skvelé, zmenšené a čistejšie póry, hlavne v T-zóne a krásna vôňa. Nevhodný pre ľudí so suchou pokožkou (ale to je napísané aj na obale). Zabudla som spomenúť cenu, myslím že okolo 2,70€ ;)
peelingový efekt
príjemná vôňa
odstránenie nečistôt a odumretých buniek
hladká a čistá pleť
konzistencia

Prosím, pod každým článkom je tlačítko Pači sa mi to. Kliknite naň a pomôžte mi zviditeľniť blog. Nič vás to nestojí a nikto to neuvidí ;)

9 komentárov:

  1. tá Balea je mi stale sympatickejsia

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. to aj mne :) len k tomu alverde ma stale nejako netaha, asi som proti prirodnej kozmetike :D:D:D

      Odstrániť
  2. Celý čas som si pri čítaní hovorila...TOTO SI KÚPIM...a na konci článku, že nevhodná pre suchú pleť. No do kelu! :D
    Lenka

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. treba sa pozriet, ci nemaju aj pre normalnu/suchu :) pokial viem, vacsinou ponukaju pre vsetky typy ;) je to tak aj s tym kremikom, na ktory tu uz bola recenzia, myslim ze maju cerveny obal a nie zeleny ;)

      Odstrániť
  3. vyzera to super, ja mam nieco podobne z Avonu ale drahsie, cize urcite skusim:)
    http://cookieswardrobe.blogspot.com/

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Hmm... vyzerá to veľmi dobre, asi vyskúšam :)
    keby mi to nevyhovovalo, môžem ti zvyšok poslať? :)))

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. samozrejme :D ale mne sa to paci celkom, nezda sa mi to nejake drasticke a krasne to vonia, nemam nejake velke problemy s pletou :)

      Odstrániť