streda 29. februára 2012

Metalic Eyes :)

Toto je môj oficiálne prvý post, v ktorom je nejaké líčenie. Nie som nejaký profík, maľujem sa len tak pre dobrý pocit a dnes som mala nejaké vybavovačky, ktoré sa presunuli, tak mám čas to pofotiť. 
(Práve teraz, keď sem nahrávam fotky konečne vyšlo slnko! :D )
Použila som random paletku z drogérie s metalickými očnými tieňmi, zvolila som prechod od zlatej z vnútorného kútika do hnedej vo vonkajšom, celé som to vytieňovala smerom von k obočiu do stratena pomocou oranžovej. Ešte aj vyjadrovať sa neviem, odpustite :D Na úpravu obočia som použila Essence eyebrow stylist set, najskôr bledší odtieň na celú plochu a neskôr som zvýraznila obočie ešte jemne tmavším odtieňom. Tekutú očnú linku Essence liquid eyeliner som naniesla na celé horné viečko a potiahla som ju ešte aj kúsok ďalej + na spodné viečko cca do 3/4 oka. Vnútornú líniu spodného viečka som vyplnila čiernou ceruzkou Essence kajal eye pencil black. Na záver som použila riasenku Maybelline Colossal Volum' Express v jednej vrstve (aj na spodné mihalnice).
nenamaľované očko :D
nanesené tiene a upravené obočie
nanesené tekuté očné linky
kajalová čierna linka
riasenka a hotovo ;)
Prosím, pod každým článkom je tlačítko Pači sa mi to. Kliknite naň a pomôžte mi zviditeľniť blog. Nič vás to nestojí a nikto to neuvidí ;)

23 komentárov:

  1. Odpovede
    1. hlavne su tie tiene dobre pigmentovane, netreba ani podklad ziadny ;)

      Odstrániť
  2. hm, preco ja vzdy vyzeram ako keby som sa licila opita:-D nejak roztrasene

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. ani mi nehovor, ja kym som si na tekutu linku zvykla :D a potom som nemohla zohnat ziadnu s pevnym hrotom, ked uz som bola na nu zvyknuta, tak zacal boj cislo dva s ohybnym hrotom :D:D:D

      Odstrániť
  3. Moc krásné!!! Na mém blogu probíhá giveawy, kdyby ses chtěla zúčastnit:)

    http://stylewithoutlimits.blogspot.com/2012/02/first-giveaway.html

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Nevedela som, že sa vieš tak pekne namaľovať. Ja to vždy nejako dorafem, alebo mám jedno oko úplne iné ako druhé :D Takže klobúk dolu ;)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. dakujem Baska :) aj mne to obcas vypali inak ako by som chcela, neboj nic :D

      Odstrániť
  5. ale fakt si šikovná, mam pocit, ze je to viac ako hobby. Aj ked ako tam vidim tie klieštiky, vyzerá to, ze sa pripravujes na menšiu operáciu slepáku a nie na líčenie:-D

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. aľe prd :D kliestiky pouzivam pravidelne, lebo nemam vytocene mihalnice bohuzial, ale take skoro rovne :D a tiene strasne malicko pouzivam, vacsinou len linka, spirala a valim do sveta, nemam cas a ani chut sa rano pred skolou po 2 hodinach spanku malovat ako kraslica :D ale dakujem za pochvalu ;)

      Odstrániť
  6. Moc pěkný .) Máš krásný oči :)

    OdpovedaťOdstrániť