nedeľa 18. marca 2012

Boys are toys ...

Tento článok môžete brať tak trochu ako nadväzujúci na tento, ktorý ste už určite čítali u Lenky :) Nemám nové fotky, v poslednej dobe som bola aktívne zapojená do výroby torty a gratulačnej knihy pre moju babku(mala 70). Preto aj neaktivita, ktorú ste určite zaznamenali, ale vynahradím vám to, mám naplánované nejaké recenzie. A ešte chcem poďakovať, už tu je 97(!) followerov, yay! :) Späť k podstate článku.
umelecká :D
Povedzme, že všetci nešťastníci z Lenkinho postu si našli dievča. Každý svoje, nie všetci jedno :D Tak ja vám teda prezradím, čo neznášam na chlapoch vo vzťahu. Odsledované z vlastnej skúsenosti, ale aj na pároch okolo mňa. Nehovorím, že to robia všetci, našťastie skôr nie alebo len niektoré body.

1. strápňovanie partnerky
Poznáte to, už sa to stalo vám, alebo ľuďom okolo vás. Proste partner prezradí pred ostatnými niečo, čo ste povedali len jemu a nemal to počuť/vedieť nikto ďalší. Ale vrámci ukecanosti/nedostatku pozornosti sa to dostane von pred všetkými a nie je to väčšinou veľmi príjemné.

2. ignorovanie/utajovanie partnerky
Tak toto som už tiež videla, bolo to síce skôr keď som bola mladšia(lebo som už nekonečne stará :D), ale stáva sa, že partner sa za vás hanbí, lebo by sa mu v kolektíve smiali alebo by si proste pokazil povesť, jednoznačne sa mi to nezdá normálne.

3. nevšímavosť
Prefarbíte si vlasy, máte nový účes, krásne nové šaty, alebo ste sa namaľovali špeciálne kvôli nemu. A výsledok? Žiadny, ani sa na vás poriadne nepozrie. V lepšom prípade sa pozrie, ale je mu za ťažko povedať vám aké ste dnes krásne, veď na čo aj? On vám to predsa nekázal a ani to nevyžaduje. To že sa mu chcete páčiť, je vedľajšie :/

4. egoizmus
Samozrejme, všetko sa točí okolo neho. On nechce nakupovať - nejdete, on nechce aby ste šli von s kamoškami - nejdete, on s vami nechce tancovať - nejdete. Žiadny kompromis, poprípade ak ho aj prehovoríte, uprosíte alebo niečo podobné, tvári sa ako najväčší pán, ako sa on obetoval, ako trpí a ako si to "užíva". Haló, veď aj my máme nejaké potreby a pocity.

5. poslušnosť
Možno neuveríte, ale toto ma rozčuľuje najviac :D Presný opak predchádzajúceho bodu. Nemá názor na nič, čo mu poviete - to spraví, kam chcete ísť - tam idete. Niekedy mám pocit, že keď mu poviete, tak si bude aj myslieť to čo chcete. A do tejto kategórie spadá aj tá horšia časť, ktorá má svoj názor, ale napriek tomu ho nepovie a poslúcha ďalej, všetko v sebe drží, správny "podpapučiak" :D. Poprípade sa na vás sťažuje potom kamarátom.

6. partia je prednejšia
Vyplýva tak trochu z bodu 2. Je to také čudné, ale nejako sa podľa neho nedá spojiť jeho partia s vami a vždy si treba vybrať, s kým pôjde von. Poprípade ste až na druhom mieste, lebo ste až spôsob pre vyplnenie voľného času.

Toto sú asi hlavné veci, ktoré si ja všímam a vadia mi. Ako ste na tom vy? Našli ste tam niekoho, koho poznáte, alebo možno aj svojho partnera? Ak áno, najlepšie je asi mu to povedať rovno ;)

Prosím, pod každým článkom je tlačítko Pači sa mi to. Kliknite naň a pomôžte mi zviditeľniť blog. Nič vás to nestojí a nikto to neuvidí ;)  

21 komentárov:

  1. Chlapi jsou prostě jiný...s nimi blbě a bez nich ještě hůř...:)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. to mas pravdu :D ale tak s kazdym sa da nieco spravit, len je dobre mu to povedat ;)

      Odstrániť
  2. Mne ani jeden tento bod nie je známy :D A som rada, lebo by som zutekala :D

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Mishella za prvé musím súhlasiť. Áno chlapy sú taký, väčšina patrí minimálne do jednej z týcht kategórií. Tých "dokonalých" moc nestretneš (nehovorím, že ním som). Ale na druhú stranu rozmýšľala si nad tým aké sú holky?

    Ak to mám zobrať podľa tých bodov čo si písala:
    1. S kamarátkami často preberajú často aj tie najväčšie intímnosti a to nie len príjemné. To si potom človek užíva tie "nenápadné" komentáre a pohľady, prípadne úšklebky.

    2.Často sa napríklad (nie len) na párty vydáva za single aby si zatancovala, dostala drink zadarmo, zaflirtovala si...

    3.OK, tento bod musím preskočiť, pretože veľká väčšina žien je viac ako len všímavá.

    4. a 5. Tu by som to mohol takmer celé skopírovať, možno len trochu pozmeniť situácie, ale podstata je rovnaká.

    6.V tomto je kopa chlapov skrátka tupá a nevie si vážiť partnerku. Našlo by sa aj pár žien (osbné skúsenosti), ale jeich podstatne menej.

    Neber to v zlom, skôr len ako obyčajný komentár, ktorý sa snaží poukázať, že to nie sú chyby len jedného pohlavia, ale skôr jednotlivcov ako takých.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. ja viem, ze to robia aj niektore zeny :) toto je len take zhrnutie toho co nemam rada na chlapoch no ... vo vacsej miere sa to vyskytuje u nich, teda aspon co ja viem, ale ako som pisala na zaciatku, tak to neplati na kazdeho ;)

      Odstrániť
  4. skvelý článok, chlapi sú už raz takí:/

    OdpovedaťOdstrániť
  5. No ešte som z nikým doteraz nechodila takže to neviem posúdiť :D Ale,myslim, že niečo z toho plati aj pri kamaratstve :D Neznášam ked ma strápni alebo vykecá to, čo som povedala len jemu! :D Super článok !
    "Niekedy mám pocit, že keď mu poviete, tak si bude aj myslieť to čo chcete." :D:D Toto som presne ja.. Na niektoré veci som proste bez názoru, a urobím si ho podla toho, čo mi niekto povie :DD Ale nestava sa mi to často :D

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. ved na to prides ;) alebo si aspon okolo seba vsimnes :D

      Odstrániť
  6. Akoby si mi to opisovala z hlavy :)
    Gratulujééém k sledovateľom ;)

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Klasika :D Copak kluci.. to je věčné téma :)

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Já osobně nesnáším podpantofláky..

    OdpovedaťOdstrániť
  9. no cislo 5 voláme s kamoškami "ako ty chceš" proste ženská potrebuje rovnocenneho partnera. a casto to nie je iba problem submisivnosti chlapa ale aj lenivosti. je mu prijemne, ze zenska vseko vybavi, objdna, zabukuje a on sa nemusi o nic starat. dalsie decko na krku

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. hej aj to je moznost, proste pohodlny chlap sa necha obskakovat, lebo ho tak vacsinou mamicka vychovala :D

      Odstrániť
  10. http://eeverywomen.blogspot.sk/2013/03/boys-are-toys.html

    zas skopírovala článok

    OdpovedaťOdstrániť