utorok 27. marca 2012

Catrice Ultimate Colour Lipstick: 060 Oh Juicy!

Tak neviem, či som sa pri poslednom výbere v DM tresla do hlavy alebo to bolo len chvíľkové zatmenie mozgu, proste som tam šla s tým, že chcem odtieň 100 Lobster Love. Vytiahla som ešte tester a to bola osudová chyba :D V tom zlom umelom svetle, ktoré je snáď v každej jednej DM-ke sa mi zdal zrazu príliš tmavý, tak som si vybrala 070 Oh Juicy!. V zlom svetle sa mi zdal červenkastý, doma som ho otvorila, vysunula a skoro dostala infarkt. Po nanesení na pery som sa len utvrdila v tom, že výber bol jednoznačne zlý, odtieň je pre mňa nevhodný :/
Rúže sú v DM stále za polovicu, čo znamená že stoja myslím 2,19€. Obal je kovový(ťažší), celý čierny s malým nápisom CATRICE na obale, ako vidíte je aj vyrytý do rúžu samotného. Obsah 3,8g. Výber čo sa týka odtieňov je už dosť biedny, vzhľadom na spomínaný výpredaj, ale stále je z čoho vyberať. 
Rúž samotný je veľmi dobre pigmentovaný a výrazný, skoro neónový. Treba dávať pozor pri nanášaní, je dosť vidieť, ak vám ujde ruka. Ja sama nie som v tomto nijaký profík, preto to aj vyzerá ako to vyzerá :D Výdrž je taká priemerná, 3 hodiny cca pokiaľ nepijete a podobne, potom treba určite aplikovať znova. Pozitívne hodnotím, že nevysušuje pery. Zdá sa mi však až príliš výrazný, preto osobne ho používam len tak, že ho jemne nanesiem a potom rozmažem prstom. Ak sa mi náhodou podarí opáliť sa, povedala by som že pre mňa skôr vhodný na leto. Celkovo ho ale hodnotím pozitívne, určite si zaobstarám spomínaný Lobster Love a nenechám sa už ničím odradiť.

výdrž
pigmentácia
príjemná vôňa
pevný obal
šetrný k perám

Prosím, pod každým článkom je tlačítko Pači sa mi to. Kliknite naň a pomôžte mi zviditeľniť blog. Nič vás to nestojí a nikto to neuvidí ;) 

38 komentárov:

  1. Ja hľadám skôr korálovejšiu oranžovú, ak vieš na čo myslím :))
    ďakujem, že si sa zapojila do mojej Giveaway. Skôr by som sa urazila ak by si to nespravila ;))

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. viem, teda myslim ze ano :D essence malo take pokial viem a z tychto som tam myslim tiez videla, 050 Princes Peach :)

      Odstrániť
  2. To musel byť riadný šok :D
    Ináč máš veľmi pekné fotky, neviem či fotíš niečím iným alebo čo :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. no tomu ver :D som nadavala ze som si najhnusnejsi ruz na svete kupila :D:D:D a fotim na dost stary olympus FE-170, ale ked je svetlo a dobre zaostrim, tak fotky su krasne :) ono vzdy ide dost o to, ako fotak ovladas, niekomu ani zrkadlovka nepomoze :D

      Odstrániť
  3. Zajímavá barva, takhle na Tobě se mi líbí, ale sama bych na ní asi taky odvahu neměla, pravda :-) Mimochodem mě Tvůj blog moc zaujal a jdu ho pročítat dál! :-)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. dakujem krasne, aj za follow :) mne sa zda pre moj odtien pleti prilis kriklavy, ale no mozno v lete zuzitkujem :D

      Odstrániť
  4. mne sa tá farba práveže veľmi páči :-))

    OdpovedaťOdstrániť
  5. mne sa tiež tá farba moc lúbi 8) ale tak, keď nesedí k tebe, tak to je potom o ničom

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. presne toto, nesedi mi to ku mne, proste farba pekna ale pre niekoho ineho :D

      Odstrániť
  6. Tie hnusné svetlá v DMkach neznášam, už som na to párkrát doplatila :D Ten Lobster Love som si kúpila presne tak, že som nevidela, že je to červená farba s takým trochu ružovkastým nádychom (ja som chcela klasickú sýtu červenú). Ale tak čo sa dá robiť :) Táto je celkom pekná farba, síce dosť výrazná, ale pristane Ti!

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. mne sa pacilo ze nie je uplne cerveny ten lobster love :) este som rozmyslala nad red carpetom, ale ten je uz asi prilis cerveny ... och tazke to je :D

      Odstrániť
  7. perfektny je! :D ja som si tiez teraz kupila oranzovy, ale od barrym ale svetlejsi je ale tiez kriklavy...a co ma zaujialo je to divne zahnutie ruzu :D ze nie je to rovne zosikmene ale vyoblene :D...a podla mna tebe by siel skor daky fialovy vyrazny ;)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. tiez sa mi zda, ze pre mna oranzova nie :D ach, vies co si sposobila? najblizsie budem zas obzerat fialove ruze a nevezmem si hned ten lobster love! :D:D:D

      Odstrániť
  8. vyzera super :)
    ja stale rozmyslam ze si uz konecne nejaky ruz kupim

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. ja tiez nie som nejako na ruze, ale zacala som momentalne, len farba mi nesadla :D

      Odstrániť
  9. Ta farba vyzerá užasne, ale neviem či by som si ho davala aj von :D

    OdpovedaťOdstrániť
  10. ten mam aj ja, je super :-) ja si nanho vzdy nakydam este kilo lesku na pery, aby pekne svietil na tvari

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. to vazne? ja sa toho odtienu strasne bojim, na mna je to asi moc odvazne :D

      Odstrániť
  11. tahle rtěnka má krásnou barvu :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. ano, ja si ju viem uplne na krasnej opalenej babe predstavit :)

      Odstrániť
  12. Včera som si kúpila Lobster Love, ale budem ho nosiť asi len po dome, keď nik nebude doma :D Som bledá a dosť na mne svieti :) A na mne je trocha do oranžova.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. fuu, tak teraz uz neviem vazne :/ ja som tiez bleda a preto tento na mne tiez svieti, ale chcela som nejaky krasny cerveny ...

      Odstrániť
    2. No neviem, možno tebe bude sedieť, vyskúšaj :) Ja som asi ešte bledšia ako ty :D A závisí aj od pigmentácie pier, možno na tebe bude viac do červena. Na mne je to taká zmes oranžovo-červenej, možno trochu aj do ružova. Neviem ako to nazvať, asi najskôr koralová. Pre mňa dosť nenositeľná farba, aj keď sa mi páči. Keby som chodila na nejaké párty, tak ho snáď využijem, ale nechodím :) Na opálenej pokožke by asi dobre vyzeral, len tej sa nedočkám :)
      Inak, čo si sa tu s jednou babou bavila o fialových rúžoch - tak môžem jeden odporučiť :) Teda nie je úplne fialový, skôr ružovo-fialový, prirodzený, vhodný na denné nosenie. Skús vygoogliť, ak chceš :). Je od Rimmel - odtieň Vintage Pink. Taký vo fialovom lesklom obale (Moisture Renew), v DM ho majú tuším za 2,49 €. Pristane aj bledej pokožke, teda aspoň mne sedí.

      Odstrániť
    3. A ešte mi napadlo, že do červena je z tých Rimmel odtieň Berry Queen. Ja ho síce nemám, lebo by som ho asi nevyužila, ale je krásny. Pozri v DM :)

      Odstrániť
    4. dakujem velmi pekne za rady, uz googlim a zrejme si ich aj pojdem obzriet do dm :) dnes som tam bola, skoda ze som si to pred tym neprecitala :D

      Odstrániť
  13. Mně se ten odstín moc líbí a přijde mi, že ti sluší :)

    GIVEAWAY

    OdpovedaťOdstrániť
  14. zaujimava farba , na fotkach vyzera skvele :)
    ale namna az prilis kriklava :)

    http://makeup-and-fashionista.blogspot.com/

    OdpovedaťOdstrániť
  15. I love your lipstick!

    the-renaissance-of-inner-fashion.blogspot.com

    OdpovedaťOdstrániť
  16. mě by taková rtenka neslušela.. ale tobě sluší:)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. ved ani mne nie, mozno v lete ju budem nosit, ale nejako som sa v nej nenasla :D

      Odstrániť