piatok 23. marca 2012

Maybelline Dream Satin Liquid

Tak po dlhšej dobe ďalšia recenzia, opäť na výrobok od značky Maybelline. Po ceste z nemocnice som sa zastavila v 101-ke kúpiť si niečo malé a toto je výsledok.
 Obal sa mi zapáčil a preto som si ho kúpila, pumpička je skvelá na presné dávkovanie a nestane sa, že by vytiekol do uzáveru, ako pri klasickej tube. Obsah je 30ml, popis na obale sa mi podarilo odfotiť, cena bola zrejme zľavová, pretože som ho kúpila za 5,50€ myslím. Plnú cenu odhaduje okolo 10€. Odtieňe mali asi len 3, ale 010 Ivory mi vyhovuje, dokonca ani nie je najsvetlejší. Celková ponuka obsahuje 6 odtieňov. 
 
Čo sa týka konzistencie je dosť hutný, na porovnanie napr. s Affinitone, ktorý sa doslova leje (aspoň môj :D). Geniálne sa rozotiera, je ľahký, čiastočne sa akoby vpije do pokožky a pekne ju zjednotí, naozaj vytvorí saténový vzhľad, pokožka je jemná a prirodzená. Dá sa veľmi dobre vrstviť. Na rozdiel od Affinitone nie je taký matujúci a zrejme je aj vhodnejší pre ľudí so suchou pokožkou alebo nemajú radi matný vzhľad. Ja som po fotení dokonca aj prepudrovala a stále nebol matný :) Krytie je nadpriemerné, môžete vidieť dole, že zakryl aj fľaky a vyrážky ktoré mám momentálne z alergie okolo úst a čiastočne aj znamienka :) Čo sa týka vrások, tak sa mi páči, že ich pekne vyplní a zamaskuje, nezhlukuje sa však, takže nemáte po čase nazbieraný make-up len vo vráskach :D Make-up som aplikovala ráno okolo 9 a ešte teraz(21:13) je v celkom schopnom stave. Neviem, čo by bolo ešte vhodné dodať, ale som milo prekvapená. Určite jeden z najlepších make-upov, ktoré som mala. Ak vás niečo zaujíma, spýtajte sa ;)
 
konzistencia
krytie
výdrž
balenie
nanášanie

Prosím, pod každým článkom je tlačítko Pači sa mi to. Kliknite naň a pomôžte mi zviditeľniť blog. Nič vás to nestojí a nikto to neuvidí ;)   

16 komentárov:

  1. vyzera to super
    ja by som chcela nejaku vzorku :DD lebo som sa uz tolko krat ototo na makeupoch :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. naozaj odporucam, konkretne v 101-ke kde som bola boli aj vzorky, tak som skusila najskor na ruke :) a nemaju tam take to zle osvetlenie ako v DM, aspon u nas, tak som to dobre videla aky je :)

      Odstrániť
    2. A v ktorom meste si ho kupila? lebo ja ho uz neviem nikde zohnat....

      Odstrániť
    3. u nas v PB, myslim ze bol vo vypredaji ... ale odporucam na parfums.sk alebo niekde, maju dobre ceny celkom ;)

      Odstrániť
  2. moc pěkná recenze,ale affinitone mi seděl líp,tenhle mi dost ucpával pory...

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. tiez mam aj Affinitone, nan chystam recenziu nabuduce a mne vyhovuju oba, ale dost ludi sa stazuje na to ze je matny a preto sa nehodi pre suchu plet ... podla mna upchava kazdy jeden make-up pory, neostava ine nez cistit ;)

      Odstrániť
  3. ďakujem že si ho vyskúšala za mňa :-)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. za malicko :) som rada ked niekomu pomoze moja recenzia ;)

      Odstrániť
  4. Ja pomaly úplne vypúšťam make-upy z môjho maľovania, používam len korektor ( od Maybelline) .. Všetky boli proste pre mňa žlté! :D No tento vyzerá veľmi dobre :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. to poznam :D ale tento ma super farbu, az som bola sama prekvapena ako sa pekne zjednotila farba :)

      Odstrániť
  5. Práve som si dnes jeden make up kúpila... :))
    Vyzerá zaujímavo, dokonca mám pocit, že som ho u nás ešte ani nevidela.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. ja som ho praveze dlhsie ignorovala, ale teraz som si ho zobrala za taku super cenu a nelutujem :)

      Odstrániť
  6. Další super tip na make-up, díky.. vypadá moc hezky a určitě dobře kryje :-)

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Dřív jsem ho taky používala .)Ae zajímalo by mě jaký je teď ten nový pěnový makeup od maybelline :)

    OdpovedaťOdstrániť