streda 18. apríla 2012

I wanna see you work!

Ako ste si už určite stihli všimnúť, momentálne neprispievam. Mám približne 3 týždne na napísanie, realizáciu a naprogramovanie mojej bakalárky a poviem vám, že už som s nervami v koncoch. Najskôr neviem, aké súčiastky potrebujem, potom ich konečne objednám a nie sú dobré, takže pol hodinu strávim v miestnom obchode s elektronikou a hádžem psie oči na predavača, aby mi našiel a objednal čo potrebujem :D No ale ujo bol milý a všetko objednal, tak zas týždeň čakania, programovať sa bez súčiastok nedá, tak aspoň píšem čo sa dá. Nechcem vás ale úplne zanedbať, lenže keď ja večer okolo 8 konečne vzdám snahu vyprodukovať za deň viac ako stranu a pol, už je zlé svetlo, som unavená, bolia ma oči a najradšej by som šla do postele. Ale takto to nechcem. Preto tu budu v najbližších 3 týždňoch prevažne inšpirácie a podobné články, ktoré nevyžadujú príliš námahy s fotením a musím sa vzdať nateraz aj recenzií, čo mi je ľúto. 
Inak chcela som sa ešte vyjadriť k recenziám. Objavil sa mi tu komentáre, že sa vám takýto štýl páči, dokonca aj pochvala na hviezdičkové hodnotenie. Zámerne moje recenzie píšem tak, aby neboli príliš negatívne, alebo pozitívne, skôr sa snažím vymenovať a opísať všetky vlastnosti a účinky, pretože každá sme iná, máme rôzny typ pokožky, každej vyhovuje niečo iné a aj naše očakávania sa rôznia. Nemôžem napísať tento make-up je dobrý, bežte a kúpte si ho všetci, či máte suchú alebo mastnú pokožku :D Moje recenzie by vám mali pomôcť práve s tým, či je tento výrobok vhodný aj pre vás. A hodnotenie pomocou hviezdičiek na záver presne zhrnie, do akej miery sú ktoré vlastnosti splnené/podarené, ale 5 hviezdičiek nemusí hneď znamenať, že je najlepší.
Ďakujem vám krásne za všetky komentáre a podporu, snažím sa na každý jeden odpísať a každý naozaj aj čítam a veľmi ma tešia a motivujú písať ďalej, aj keď momentálne bojujem s Bad Request chybovým hlásením :) 
Ak by ste náhodou chceli uverejniť svoju recenziu tu u mňa a nemáte vlastný blog, ozvite sa mi. Myslím, že ani s týmto by nebol problém ;)
Odchádzam zase produkovať nejaké prudko zaujímavé úvahy o výbere vhodných súčiastok do mojej bakalárky. Držte sa a poslúchajte (ma)! :D
Stará fotka ešte z 26.12. 

21 komentárov:

  1. Oo, s bakalarkou ti teda drzim palce, ja produkujem stranu uz dva tyzdne, kedze neviem, co do nej napisat :D Pevne nervy, obdivujem ta, ze stihas este aj blog popritom :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. ja by som aj vedela, len co ked prakticka cast mi stojiii :/ drzim ti tiez palce a dakujem za podporu! ;)

      Odstrániť
  2. Nenávidím tie stavy keď mám na niečo vyhradený čas odovzdania a pripletú sa mi do toho všetky možné veci a nič nestíham. Nedávno som napríklad mala jeden deň na vytvorenie seminárnej práce a k tomu nakreslenie niekoľkých grafov. NEVER AGAIN !
    + Posielam veľa podpory ;)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. och ale keby sa mi tu aspon tolko komplikacii nevyskytuje, stale nieco zle, nieco nemam, nieco sa neda :D dakujem krasne :)

      Odstrániť
  3. pockaj, ty akoze tvoris nieco hmotne? nie ako ja nejaky vyblitky humanitnej pavedy? respect

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. ano, musim take jedno zariadenie navrhnut, vyrobit, naprogramovat a napisat o nom na zaver bakalarku :D

      Odstrániť
  4. Držím prsty, aby bakalárka vyšla čo najlepšie :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. dakujem Zuzka, no budem sa snazit pre to vsetko spravit :)

      Odstrániť
  5. prajem šťastie pri bakalárke 8) určite to zvládneš 8P

    OdpovedaťOdstrániť
  6. pekná fotka :)
    http://fraisesdeluxe.blogspot.com/
    vytvorila som novú fb fan stránku, dáš like prosím? viac info na blogu :)

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Mám milú povinnosť oboznámiť ťa faktom,že som ťa nominovala na VBA u mňa na blogu.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. ja som cela pozadu, takze s VBA pridem asi ako posledna :D nevadi, aspon to uz nebude vsade :) a dakujem za nominaciu

      Odstrániť
  8. Držím palečky, určitě to zvládneš! Hlavně pevné nervy! Dcera odevzdávala bakalářku tento týden, tak vím, jaký stres to je...:)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. dakujem, tvoje komentare ma vzdy tesia, ty si taka mila chapava blogova mamina ;)

      Odstrániť