pondelok 9. apríla 2012

Maybelline Affinitone

Túto recenziu mám naplánovanú už dávnejšie, dnes som dofotila ešte fotky, takže ju môžem zverejniť :)
Viacerí ste si pýtali recenziu na Affinitone. A tiež viacerí ho ospevujú, aj keď si nemyslím, že je to veľmi zaslúžená chvála. Ale k tomu sa dostaneme postupne. Cena okolo 10€, balenie klasických 30ml v tube (ktorá sa mne veľmi páči). Počula som pár sťažností na vytekanie do vrchnáčika, čo ja viem, ja ho mám postavený ako na prvých obrázkoch a normálne existujem :D Ale obsah je naozaj extrémne riedky a tekutý, doslova sa leje. S výberom odtieňov som spokojná, ja mám 02 light porcelain a vyhovuje mi, zdá sa mi dokonca, že jediná vec pri ktorej dokážem správne trafiť odtieň, je make-up. Rozotiera sa veľmi dobre, v konečnom dôsledku ho nie je ani vidieť. Ale ...
 Ak čakáte vysoké krytie, ani sa po ňom neobzerajte. Pri tom aký je tekutý sa ani nečudujem a výdrž tomu tiež zodpovedá. A ďalší veľmi nemilý mínus som si všimla vďaka tomu, že za posledný mesiac moja pokožka prešla z normálnej/zmiešanej na suchú. Tento make-up používam už len príležitostne, ale dnes kvôli recenzii som si ho naniesla. Pekne na krém ako vždy. A výsledok je, že mi na tvári ostali malinké šupinky, make-up je totiž zmatňujúci a už pri rozotretí na ruke je vidieť, že je suchšia ako napr. pri použití Satin Liquid. Vlastne by som povedala, že je po nanesení akoby pudrový, potom sa už vážne nie je čomu čudovať.
Takže na záver, ak nepotrebujete silné krytie(čo mne vyhovuje) a máte normálnu/zmiešanú pokožku, tak je to dobrá voľba. Pre ostatných treba zvážiť to "ale ...".

konzistencia
krytie
výdrž
balenie
nanášanie

Prosím, pod každým článkom je tlačítko Pači sa mi to. Kliknite naň a pomôžte mi zviditeľniť blog. Nič vás to nestojí a nikto to neuvidí ;)   

38 komentárov:

  1. Práve nedávno som si ho chcela znova po dlhej dobe kúpiť ale neodolala som vyskúšať jeden od Catrice... Každopádne ako si napísala - odtieň skvele padne, ale to krytie je o ničom. Ja som ho používala v zime a vtedy mám zväčša vysušenú pleť, ktorú zbytočne a nepekne len zvýrazňoval.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. ja som to mala prave naopak teraz, nechapem :D v zime som ju mala normalnu a teraz mam suchu ... a tak celkovo som ho mala rada, skor som ho pouzivala v lete na striedacku s essence penovym :) a teraz mi najlepsie ten satin liquid sedi :)

      Odstrániť
  2. no tento makeup patri do kosa podla mna :D ale ja nemam vysoku mienku ani o satin liquid :) ked uz, tak affinitone mineral :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. mne stredne krytie vyhovuje, takze nemam problem, zbytocne zatazovanie pleti s vyssim :P

      Odstrániť
    2. ja ani nie kvoli krytiu.. podla mna oba hrozne vysusuju.

      Odstrániť
    3. ved to je ten typ pokozky presne ;) ked som mala normalnu, tak fajn, ale teraz mam suchu a Affinitone je uplne nanic, ale Satin normalny ...

      Odstrániť
  3. Neviem, ja mam s Affinitone dobre skusenosti a to ani zdaleka nemam plet ako detska prdelka (jazvy po akne, ale fakt silne, atdatd). Pouzivam korektor Affinitone a je to. Ale co sa tej suchosti tyka, suhlasim.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. tak ale bez korektoru by si si asi tazko vystacila ;) ja s nim mam tiez dobre skusenosti, silne krytie nepotrebujem, len teraz s tou zmenou typu pokozky je trochu problem ...

      Odstrániť
  4. Kúpila som si ho, mala som ho na sebe raz a už nikdy viac! Nemôžem si pomôcť, ale podľa mňa je otrasný :D Ale korektor mám rada :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. nesadne kazdemu no :) ved preto si myslim ze je zbytocne prechvaleny ;)

      Odstrániť
  5. pekne si ho opísala, ale je divné ako ti make-up dokáže zmeniť pleť nie? potom zase meniť aj krém... :-)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. to nie make-up ... proste sa mi obcas zmeni a mam ju suchu a tomu treba veru vsetko prisposobit :D lebo budem ako supinkovy kaprik chodit :D

      Odstrániť
  6. Hrozně se mi líbí to hodnocení pomocí hvězdiček :))

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. dakujem :) aj mne sa vzdy pacilo a casto ho nevidim, preto som ho zaviedla ;)

      Odstrániť
  7. Great blog hun. I really like your layout. Now following.
    My Blog:
    BeautyMakeUpAddict.blogspot.com

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Moc pěkná recenze, mě tenhle make-up nevyhovuje, ale každá jsme jiná :).

    http://my-colorful-kingdom.blogspot.com

    OdpovedaťOdstrániť
  9. zrovna tento som si chcela uz davno kupit, no raz citam, ze je fajn, druhykrat, ze nie, tak som z neho upustila..

    www.mysweetstrawberries.blogspot.com

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. zalezi na tom aku mas pokozku, sam o sebe je ten make-up podla mna vyborny, len ako zareaguje v tom spojeni je druha vec.

      Odstrániť
  10. Wow!Obsáhlá a velmi profesionální recenze.Po téhle tvé recenzi si tento výrobek jistě pořídím)

    http://dreamaboutflowers.blogspot.com/

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. dakujem :) to som velmi rada ze som ti pomohla s rozhodovanim ;)

      Odstrániť
  11. Skoda ze je az taky riedky, take nemam rada :/ dovol mi pozvat ta na moju giveaway
    http://redblackwhite-nelka.blogspot.com/2012/05/giveaway-3.html

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. mne na leto vyhovuje, inak tiez pouzivam hutnejsie ;) dakujem, urco sa zapojim :)

      Odstrániť
  12. ja som ho kúpila dnes za 4e aj keď na cenovke bolo 7e (?!) a kryje celkom dobre ale musíte dať viac vrstiev inak nezdá sa mi že by bol veľmi tekutý podla mňa má takú akurát konzistenciu... :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. tiez som ho v akcii kupila vtedy za 4€ :) no a to je ta konzistencia, je taky riedkejsi a tym padom slabsie kryje a treba ho navrstvit ... ale mne tak vyhovuje, nemam nijake nedokonalosti okrem znamienok a tie prekryvat nechcem :)

      Odstrániť