sobota 19. mája 2012

Maybelline: One by One Volum' Express Satin Black

Po dlhej dobe som vám pripravila recenziu. Opäť na výrobok od Maybelline a opäť na riasenku. Ak vám ušla tá posledná, nájdete ju TU, naozaj stojí za to. A teraz sa vráťme k One by One Satin Black. Ospravedlňte prosím absenciu akéhokoľvek make-upu na fotkách a rovnako aj moje obočie vyzerá, ako keby patrilo súdruhovi Brežňevovi, ale chystám sa na korčule a neoplatí sa mi maľovať, keď o pol hodinu po mne bude tiecť pot :D
Balenie je ako vidíte klasika, ako u všetkých Volum' Express. Farba obalu nie je autentická, ale na nej nezáleží. Cenovo opäť 10€ klasika, občas sa podarí zohnať lacnejšie v akcii. Dosť podstatná je gumená kefka, ktorá je obrovská. Ako vidíte na obale, nazýva sa The Lash Catcher a sľubuje zachytenie každej riasy s perfektným krytím bez zlepenia. Veľkosťou je približne rovnaká ako Colossalka, ale kefka sa ohýba mne sa s ňou narába dosť nanič, ako vidíte som si narobila pod očami krásne bodky a neutrela ich, ale nedrobí sa :D Ďalej ma irituje, že štetinky sú akoby krátke a tak sa im nedarí pekne splniť to čo sľubuje. Výsledkom je viacnásobné prechádzanie po riasach, aby ste ich mali rovnomerne zafarbené.
Ako vidíte moje riasy nie sú nijako bohaté a ani vytočené. Nepoužila som klieštiky, aby ste videli ako riasy natočí. Podľa mňa tam niečo je, zahusťuje celkom dobre a je aj vidieť, že je čiernejšia ako klasická One by One. Problém ale prichádza, keď chcete naniesť druhú vrstvu. Riasenka dosť lepí, ale nevytvára tie klasické pavúčie nohy. Skôr spôsobuje, že riasy vyzerajú strašne mohutné, čo nemusí každému vyhovovať.
Podarilo sa mi nafotiť nejako viac fotiek, ale aspoň si to pozriete poriadne. Niekedy lepšie raz vidieť ako 100 krát počuť :)
No a tu je výsledný efekt. Celkovo by som povedala, že ako objemová riasenka spĺňa to, že vaše riasy sú zvýraznené, čiernejšie, hustejšie a dokonca aj vytočené. Už si len zvyknúť na to, že máte nad očami také mohutné mihalnice, občas sa mi zdá že vyzerajú ako umelé :D Pre mňa je vyhovujúcejšia Colossalka, ale je to len tým, že mám radšej prirodzenejšie riasy.
oddelené riasy
pigmentácia
zväčšený objem
aplikátor/aplikácia
výdrž

Prosím, pod každým článkom je tlačítko Pači sa mi to. Kliknite naň a pomôžte mi zviditeľniť blog. Nič vás to nestojí a nikto to neuvidí ;)

14 komentárov:

  1. Já si jí o prázdninách dovezla z Elby a byla jsem s ní spokojená :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. ved ta riasenka je dobra, myslim ze nijake vacsie negativa som nenasla, len ja osobne mam radsej prirodzene vyzerajuce mihalnice ;)

      Odstrániť
  2. Aj ja na nu chystam recenziu :)). Ta posledna foto je velmi pekna :))

    OdpovedaťOdstrániť
  3. omg, ved maš uplne normalne obočie tak neviem čo vymýšlaš :D
    a mne sa dosť páči ta špirala, pretože vyzeraju ako umelee.. :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. ňo, uz aj lepsie vyzeralo :D
      zahustuje a zvyraznuje, ak hladas toto, tak je to ta spravna pre teba ;)

      Odstrániť
  4. Nevypadá špatně, možná i vyzkouším :)

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Je pěkná, dělá ti super řasy! :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. dakujem :) nie je to uplne moj styl, ale jednoznacne nie je zla :)

      Odstrániť
  6. už dávno som sa presvedčila, že výsledok po riasenke nezáleží od ničoho iného, len ľudskej ne/šikovnosti
    V.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. to nie je pravda, z velkej casti zalezi na tom, aka je riasenka a kefka. ale samozrejme vela spravi aj to, ako a kolko vrsteiv nanesies.

      Odstrániť