utorok 15. mája 2012

What doesn't kill you makes you stronger! :)

Nekonečne dlho tu nič nepribudlo, ale mám dobrú výhovorku :) Moja bakalárka je už spísaná, práve teraz sa viaže a okolo 15:00 si ju idem vyzdvihnúť do Žiliny. Z registra záverečných prác sa mi vrátila zhoda 0.00%, tak som sa potešila, konečne ju môžem odovzdať vedúcemu a začať sa učiť na štátnice, ktoré mám 14.6. Som neskutočne rada, že mám aspoň túto písomnú časť za sebou, praktická mi celkom funguje, tak už budem mať na vás viac času :) 
Konečne ma prestali bolieť zuby :D Neskutočne si užívam fakt, že zuby múdrosti sa po kúskoch snažia vyrásť a za 3 roky sa to podarilo dvom do polovice a jednému akurát sa prerezať. Takýmto tempom ma budú ešte v 70-ke bolieť :D
Keď boleli zúbky :/
Dnes teda zabijem celý deň behaním po mojej "milovanej" Žiline, zajtra tiež, pretože mám poslednú skúšku a pomedzi to dúfam stihnem nachystať nejaký článok alebo recenziu.
Zatiaľ vás teda upozorním aspoň na túto krásnu GW u Nelky, zapojte sa ak aj vás zaujala a budeme si držať palce aby sme vyhrali, mňa osobne by to veľmi potešilo :)

A ďalšia super GW je aj u Ruby :) Ani nemám čo dodať, toto je zmes všetkého krásneho, farebného a tiež by som sa s tým vedela pohrať :D

PS: Bojím sa ďalej a stále viac ... 

7 komentárov:

  1. ty zijes:-D gratulujem k diplomke a nemaj strach, ked nejde o zivot, ide o hovno

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. zijem zijem! :D a aj Bad Request je prec (*klop klop*) tak odpisujem ako diva, lebo ma to serinka ze to vyzera potom ako by som ignorovala komenty :D

      Odstrániť
  2. neboj, ty to zvládneš, keď už si sa tak ďaleko dostala, tak to nevzdávaj 8)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. ved bojujem stale, teraz to uz nevzdam, chcem dokazat vsetkym ze na to mam! :)

      Odstrániť
  3. Gratuluji k dokončené bakalářce! Státnice určitě taky zvládneš a pak budeš mít dost času i nálady na nové příspěvky:)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. dakujem pekne :) no ved uz len posudok od veduceho a mozem sa ist snazit obhajit to :) potom budem mat aj o 150% lepsiu naladu dufam :)

      Odstrániť