štvrtok 12. júla 2012

Konečne sa nenudím :)

Posledný týždeň vyšiel krásne :) Konečne boli v PB (takmer) všetci úžasní ľudia, krásne počasie a kopec zábavy. Bola som sa kúpať, boli sme na stanovačko-opekačke aj búrky som si užila a poriadne zmokla po ceste domov, prípadne sme sedeli na terase podniku až dlho do noci, kým neprestalo pršať :) 
V utorok som dostala úplne nečakanú ponuku na fotenie. Jediný problém bol v tom, že fotenie sa konalo presne v daný deň, len o 2 hodiny po tom ako sme sa dohodli :) Teraz spätne som neskutočne rada, že som nerozmýšľala dlho a šla som do toho. Poviem vám, že to teda bol zážitok :) Veľmi som sa bála, ale fotograf (Marián) bol úžasný, zábavný, všetko mi vedel dobre vysvetliť, mal dosť trpezlivosti na také ľavé nemehlo ako som ja, a tak sme strávili 3 hodiny fotením. Bolo to naozaj únavné, v takom teple, pod horúcimi svetlami a pózovať ako o život. Mám to však už za sebou, teraz sa len budem tešiť na fotografie :)
Okrem toho mi prišli balíčky z oasap a z rings&tings, už chystám články. Prišiel mi aj menší balíček z romwe s žltými pančuškami, ktorý som si objednala a momentálne čakám na ďalší s tričkom, za spoluprácu :) 
Ripped in 30 sa mi chýli ku koncu, už mám pred sebou posledných 5 dní a potom spravím článok, pomerám sa aby sme porovnali miery a zistili, či to vôbec pomohlo. Minimálne psychicky určite, preto chcem stihnúť kým odídem na brigádu ešte aj 30 Day Shred. 
Potešilo ma, že vás je tu už 146, na FB stránke 57 a na bloglovine 19 :)

12 komentárov:

  1. mala si celkom rušný týždeň .. dúfam, že aj tu uvidíme výsledky fotenia s panom fotografom :)... a inak aké máš skúsenosti so spoluprácou s rig thing a asap? ... ja už dlho nad tým premýšľam ..
    dávam kankan like :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. no mala, bodaj by bol kazdy aspon z polovice taky :) ked budu fotky urcite nejake pozdielam aj s vami, zrejme si to necham na samostatny clanok :)
      a spolupraca ... no mam prednastaveny clanocek uz o rings&tings, neviem teraz ci zajtra alebo pozajtra bude zverejneny ... ale globalne skusenosti dobre, z rings&tings si vypytali adresu a cca mesiac trvalo kym mi nieco doslo a oasap ... tam podla poctu followerov dostanes kredit, ja som dostala len 10$, tak za tolko si mozes u nich objednat no :D nie je to nijaka slava uprimne ... clanok bude tiez, len ja sa nejako nemam k foteniu outfitov :D
      dakujem za like ;)

      Odstrániť
  2. To fotenie muselo byt vázne skvelé!:) Na dalsie članky sa tešim :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. bolo bolo :) strasne som sa bala, ale po chvilke to opadlo a bavila som sa :D

      Odstrániť
  3. To focení Ti fakt závidím :)) taky bych chtěla jako :( :D
    kam chodíš na brigádu? :)

    http://sunnyym.blogspot.cz/

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. ved u vas musite mat viac fotografov ;) zhanaj nieco, stoji to za to ;)
      na brigadu idem do Zatca na chmel :)

      Odstrániť
  4. Tak teda gratulujem k uspesnym dnom! :)

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Gratulujem :) teším sa na fotky ;)

    OdpovedaťOdstrániť
  6. to si toho pekne veľa stihla :) teším sa na články :)

    OdpovedaťOdstrániť
  7. dakujem vam vsetkym este raz, nejdem to pisat kazdej zvlast, ale velmi ma tesi ze mam take mile a dobroprajne citatelky! prajem vam krasny den ;)

    OdpovedaťOdstrániť