utorok 10. júla 2012

Maybelline Illegal Length Mascara

Minulý týždeň bol mierne chaotický, všetko som robila bez väčšieho premýšľania a bola som málo doma, takže článok sa mi nepodarilo napísať. Ale dnes tu mám pre vás ďalšiu recenziu a znovu na riasenku od Maybelline. Áno, zrejme som na nich závislá :D
Riasenka je v predaji zopár mesiacov. Po všetkých Colossal-kách ide konečne o predlžujúcu riasenku a nie o objemovku. Má menší objem, len 6.9ml. Obal vidíte na obrázku, strieborný s ružovým textom a krivým lookom :D Ešte aj tá kefka, keď ju vyberiete je nejaká krivá. Ceny sa pohybujú od cca 8€ po 10€.
Snažila som sa odfotiť trochu aj ako vyzerá zmes vnútri, neviem či niečo vidíte, ale obsahuje malé vlákna. Vďaka ním by mala riasy predĺžiť až o 4mm. Podľa výrobcu by sa mali na seba nadpájať a predlžovať a zahusťovať riasy. No a s tým je trochu problém, pretože pri prvom nanesení sa mi páčil efekt, naozaj sa mi vlákna prilepili na riasy a trochu ich predĺžili. Ale pri ďalšej vrstve sa mi zdalo, že nadpájanie skôr vyzerá ako polepené riasy, občas tie vlákna ostanú trčať v škaredom uhle. Proste na druhú vrstvu asi zabudnite, riasenka schne prirýchlo. Musím ešte vychytať techniku, alebo ostanem pri jednej vrstve :D
Takto to vyzerá, ja som s riasenkou spokojná, v podstate mi tá jedna vrstva stačí, nemám rada preplácané riasy. A aj predĺženia som sa dočkala, takže môžem odporučiť :) Riasenka neopadáva, ľahko sa odličuje, nelepí sa, len výsledný efekt tak môže pôsobiť. Trochu by som upravila kefku, kľudne by mohla mať užší koniec, pretože si vláknami vždy zababrem kožu pod očami :D
Na záver teta testujúca :)
(no make-up)
oddelené riasy
pigmentácia
zväčšený objem
aplikátor/aplikácia
výdrž

Prosím, pod každým článkom je tlačítko Pači sa mi to. Kliknite naň a pomôžte mi zviditeľniť blog. Nič vás to nestojí a nikto to neuvidí ;)

15 komentárov:

  1. Vyzerá zaujímavo, ale ja na tú svoju troj-eurovú nezanevriem až pokým ju neprestanú predávať ♥ Zlatá :))

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. no pre mna to tiez nie je to prave, ale viem si predstavit ze niekomu s hustejsimi mihalnicami vyhovuje :) dolezite je ze si tu svoju nasla, aj to je niekedy problem ;)

      Odstrániť
  2. This mascara is so fine. The length is helpful for easy using.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. I find it average, nothing less, nothing more ... you can't spoil anything with using it ;)

      Odstrániť
  3. hmm povedala by som, ze je taka ista (podobna) ako stiletto od MBL :D a ta mne teda vooobec ze nevyhovuje :D

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. ja vacsinou ked uz sa malujem, tak davam colossalku, na tie som si zvykla a pre mna su asi top :) tuto asi budem vyuzivat len ked sa nebudem licit, presne ako na fotke :D mam len kusocek linky a riasenku, nic ine :)

      Odstrániť
  4. Už ďalšia špirála ?? :D Mifka, ty si raz kúpiš celú drogériu... :) :D :D Ja už na to čakám :D

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. nabuduce dam na nieco ine recenziu uz, slubujem :D chystam tu fixku na pery a make-up ;)

      Odstrániť
  5. No však konečne :D :D Lebo tie špirály už ani nestíham :D

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Odpovede
    1. no ak by mala spnit to co slubuje, tak to ano ... a vacsina ludi ked uz zaplati tak vela za riasenku aj caka nejaky efekt. ja za seba mozem povedat, ze v podstate mi je uplne jedno, aky efekt ma riasenka v dvoch vrstvach, pretoze si davam len jednu kvoli zvyrazneniu rias a na to mi staci akakolvek riasenka. ved fotky su tu, aj som napisala ze sa neda vrstvit a zhustenie ani necakajte ;)

      Odstrániť
  7. Robím si malý prieskum a sledujem recenzie na blogoch a nevystupuje z nich nejak extrémne pozitívne, ale ďakujem aj tebe za info :)

    http://lillianasworld.blogspot.sk

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. pekne zvyrazni riasy a vyzeraju dost prirodzene, takze podla toho aku riasenku potrebujes si vies vybrat ;) ale to co slubuje od nej necakaj :D

      Odstrániť