pondelok 16. júla 2012

NYC Smooch Proof Lipstain 16H

Odkedy boli v limitke od Essence lipstainy a ja som si nestihla kúpiť ani jeden, sa snažím zohnať nejakú náhradu. Pokiaľ možno lacnejšiu, ale efektívnu. V 101-ke som narazila na lipstainy od NYC, síce sa mi nezdali nejako kvalitné, ale rozhodla som sa, že im skúsim dať šancu.
Balenie je riešené ako hrubá fixka s obsahom 3ml, cena okolo 2,60€ (?). Teraz neviem koľko presne mali odtieňov, ale myslím že cca 10 a vo veľmi pekných a hlavne dosť pestrých farbách. Dlho som si vyberala, ale nakoniec som zvolila niečo svetlejšie. Odtieň Persistent Pink je veľmi jemný a vyhovuje mi, ale chystám sa ešte na pekný červený Rock on Ruby, ktorý je tiež v ponuke a keď už mám byť úprimná, chcem všetky! :) 
Nanášanie je jednoduché, hrot fixky vôbec neškriabe pery, je tenký a pokiaľ netrafíte a rýchlo zotriete to, čo sa nepodarilo, nie je žiadny problém. Chuť nie je nepríjemná, vzhľad je matný, ale jednoducho z neho spravíte lesklý po nanesení lesku alebo balzamu. Navyše sa dá krásne vrstviť, v jednej vrstve je jemne ružový, pri ďalších čoraz tmavší, až kým nedosiahnete požadovanú sýtosť. Nevytvára žiadne mapy ako väčšina tekutých lipstainov ani sa nehromadí v ryhách ani v kútikoch ani nikde inde :)  Vysušuje najmenej zo všetkých lipstainov, ktoré som kedy skúšala a nádherne vonia. Výdrž je tiež veľmi dobrá, 16 hodín to zrejme nebude, ale tie 4-5 mám odskúšané a prežil aj jedlo aj nápoje. Bozkávanie som neskúšala, to nechám na vás ;) Bledne len veľmi jemne a hlavne bez toho, aby vytváral fliačiky na suchých miestach alebo sa zhlukoval. 
 Na záver vám môžem ešte napísať, že tento lipstain väčšina žien stavia pred revloňácky Just Bitten, Maybelline alebo u nás málo dostupný Cover Girl. Či sa už tomu rozhodnete veriť alebo nie, za seba môžem povedať, že z lipstainov dostupných v drogériách je tento zrejme najlepší - najlacnejší, najmatnejší, najlepšia výdrž a aj najmenej vysušuje. Odporúčam ;)

výdrž
pigmentácia
príjemná vôňa
pevný obal
šetrný k perám

17 komentárov:

  1. Já mám jeden fix od Catrice a zatím si nemůžu stěžovat :) Tenhle chci ale také zkusit. Asi ale v jiné barvě, i když tahle také vypadá hezky :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. ja som povodne chcela tiez iny, ale nemali ho :/ ale som spokojna, tento je jemny a vyrazny si este dokupim :)

      Odstrániť
  2. Zkoušela jsem jedny od Meybelline, ale ty na mě nevypadaly pěkně a navíc měly odpornou chuť:) Asi po nich ani moc netoužím, miluju tvar vůni klasické rtěnky:)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. tie som skusala aj ja a nepacili sa mi :D a ruze nemam rada kvoli slabej vydrzi a hlavne mi vadi otieranie ... nic pre mna, ale ked ich niekto vie nosit je to krasa :)

      Odstrániť
  3. skvelá recenzia :) ja som sa na lipstainy vykašľala po tom, čo som v drogérii skúšala niečo od maybelline (myslím), ale tento určite skúsim :)

    ináč, predávam dva foťáčiky, nemala by si záujem? alebo možno niekto z tvojich sledovateľov? nemohla by si mi možno trošku pomôcť? už vopred sa ospravedlňujem, že takto spamujem :) ďakujem :)

    http://agirlwithlight.blogspot.sk/2012/07/something-what-i-sell.html

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. maybelline stoji za prd, co sa lisptainov tyka :D a ked budem pisat clanocek s nejakym vseobecnym pokecom, urcite upozornim na fotaciky citatelov ;)

      Odstrániť
  4. ještě jsem tyhle fixky nikdy neměla, ale přemýšlím, že je zkusím :) a skvělá recenze

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. dakujem velmi pekne :) myslim, ze ako prvy lipstain su vyborne, nemas co pokazit, smelo do toho ;)

      Odstrániť
  5. veľmi pekna recenzia :) farba je pekna :) ale nekupila by som si to, radšej rovno nejaky lesk alebo ruž :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. dakujem :) no ja mam leskov minimalne 10 a ruzov asi 5, ale tym som vobec neprisla na chut este ...

      Odstrániť