piatok 13. júla 2012

Rings & Tings ... alebo balíček z Hong-Kongu :)

Vrámci spolupráce s internetovým obchodom rings & tings mi konečne dorazil balíček, na ktorý som sa veľmi tešila. Ešte 9. júna si odo mňa vo veľmi milom maile vypýtali adresu, že mi pošlú nejaké vzorky šperkov, aby som vám ich ukázala a trochu im tak spravila reklamu. Už som pomaly ani nedúfala, že balíček dorazí, ale dnes som sa dočkala. Zrejme si ho podržali na colnici, ako majú vo zvyku. 
 Balíček bol pekne zabalený, s krásnymi známkami z Hong-Kongu, nálepkou s logom obchodu a po otvorení ma čakal krásny prstienok s lístočkovým motívom :) Taký bol maličký, až som sa bála či mi vôbec bude dobrý. Ale nakoniec je :) V obchode ho nájdete TU. Druhou vecou, ktorá bola v balíčku bol zlatý prepletaný náramok. Celkom pekne mi to zladili. Náramok nájdete TU
Ceny sú v rings & tings celkom nízke, teda aspoň podľa mňa. Výber je naozaj veľký, ja som tam strávila hodinu obzeraním si všetkého možného :D A poštovné je na Slovensko len 2.59£, čo nie je veľa a pokiaľ si objednáte viacerí spolu, je pomaly zanedbateľné. 
Z mojej strany teda určite odporúčam, dobre sa mi s nimi vybavovalo, všetko prišlo nepoškodené a navyše boli takí milí, že mi dali zľavu 10% pre mojich čitateľov :) Stačí pri objednávke zadať kód: stylecard10. Tento kód som vám uložila aj pod reklamný banner obchodu, ktorý nájdete na bočnom paneli :) 

16 komentárov:

  1. Ten prsten je krásny, samozrejme aj náramok. Určite si niečo objednám. :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. ach krásne nové letné šperky :) pekne to vybrali

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Taká spolupráca vždy veľmi poteší :) Tie šperky sú veľmi krásne, mám strašne rada takýto štýl. Budeš s nimi spolupracovať aj naďalej? :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. zrejme budem, uvidim este :) ale skor sa na kozmetiku zameriavam momentalne ;)

      Odstrániť
  4. to je fajn že sa takto k nám na slovensko tlačia, idem sa pozrieť :-)

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Ten prstienok je krasny, milujem listockovy motiv :)

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Och bože môôôôj! AKÉ KRÁSNE LACNÉ VECI!!!! CHCEM VŠETKY! :)

    OdpovedaťOdstrániť