pondelok 23. júla 2012

Ziaja Orange Butter Creamy Shower Soap

Dnešná recenzia bude venovaná prvému produktu, ktorý testujem vrámci spolupráce so značkou Ziaja. Najskôr pár slov k spolupráci. Pani, s ktorou som spoluprácu vybavovala bola veľmi milá a ochotná, po pár vymenených mailoch a telefonáte som si vybrala 3 produkty na testovanie a na druhý deň som ich už mala doma :) Chcem vám len oznámiť, že recenzie budú naďalej objektívne a ničím neovplyvnené ako aj doteraz.
Takže začnime balením. 500ml, teda rodinná veľkosť sprchového mydla a obal sa mi veľmi páči :) Je jednoduchý a farebne pekne riešený. Otváranie je klasické ako na väčšine sprcháčov. Určite vás zaujíma cena, 2.54€ myslím nie je za pollitrové balenie vôbec zlá :) Pri porovnaní s "vôňami", ktoré v poslednej dobe produkuje Oriflame alebo aj Avon pri svojich rodinných baleniach sprchových gélov, by som skôr zvolila toto mydlo. Aj cena je mimo akcie raz taká, takže nie je o čom.
Mydlo má neutrálne pH a je dermatologicky aj alergologicky testované. Milo ma prekvapila silná vôňa pomarančov, úplne mi to pripomína moje obľúbené cukríky Skittles a čerstvo nakrájané pomaranče :D Po osprchovaní teda celá krásne voniam, čo mám ja osobne veľmi rada. Mydlo dobre pení a zanecháva jemnú pokožku, takže ďalšie plus. Krémová konzistencia je natoľko riedka, že som sa s takou asi ani nestretla. Musíte teda dávať dobrý pozor, aby ste zbytočne nevyliali viac, ako potrebujete. Môžete to vidieť aj na fotografiách, kým som stihla spraviť druhú, už som mala mydlo po celej ruke :D Tiež si môžete všimnúť, že má krásnu sýtu farbu.
Posledná vec, ktorú vám v spojení s týmto výrobkom ešte spomeniem, je dostupnosť. Z väčších reťazcov ho nájdete v Kauflande, Hypernove a Tescu, čiže pri bežnom nákupe si môžete odskočiť alebo ho určite nájdete aj v regáloch v 101-ke. Pre lenivejších si stačí kliknúť na DobraKozmetika, kde nájdete všetky produkty, ktoré Ziaja na Slovensku predáva :)

príjemná vôňa
dôkladné čistenie
jemnosť k pokožke
hydratácia
mäkký a svieži pocit 

23 komentárov:

  1. ja momentálne skúšam sprchový peeling z tohto radu :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. tak potom cakam clanocek :) piling mam len jeden a nie som s nim moc spokojna, tak by som rada vymenila ;)

      Odstrániť
  2. zaujímavá recenzia... :) asi skočím po tom kakaovom masle :D

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. no ja som tiez rozmyslala, ale pomarance milujem a cokolada ... no niekedy proste nemam na nu naladu :D ale odporucam, co sa tyka kvality :) vona je len na tebe ;)

      Odstrániť
    2. ja som z čokolády skúšala krém na ruky, keď som bola v Ziaji. Prvých pár minút super, mala som chuť zjesť si ruky... Ale asi tak po 10 minút sa ta vôňa trochu zmenila a začala mi vyslovene vadiť. Takže odporúčam predtým otestovať aspoň krém :)

      Odstrániť
    3. dnes som len skočila do 101 pozrieť a bol dokonca len za 1.99€ :D tak to som ani neváhala a hneď som ho zobrala :D tá vôňa je božská!! :D :)

      Odstrániť
    4. tak to som neskutocne rada, ze niekomu tato recenzia pomohla! :) ja sa uplne tesim do sprchy, ked si tu vonu predstavim :)

      Odstrániť
  3. Tiež ho mám, a som celkom spokojná :) Inak teraz chcem niečo skusiť z kakaovej rady :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. ja som rozmyslala nad telovym maslom, tak si to este premyslim :)

      Odstrániť
  4. Super recenzia a skvely blog...hned ta idem sledovat, aby mi uz nic neuslo :)

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Já mám z této řady to tělové máslo...a je fakt,že naprosto úžasně voní :) To mýdlo by se mi taky hodilo...určitě se po něm podívám...

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. telove maslo chcem aj ja, len neviem teraz aka vona by mi vyhovovala ... asi najskor skusim krem s vonou kakaa a potom sa rozhodnem :)

      Odstrániť
  6. odporúčam skúsiť radu kozie mlieko, ako je sprchový gel a telové maslo...a dámy, už prababky vedeli, že kozie mlieko je veľmi blahodárne na telo a pleť :))

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. ja som sa trosku bala ako to bude vonat, ale ked hovoris, asi si nieco aj z tejto rady zaobstaram :)

      Odstrániť
  7. super, inak Ziaja teraz nahodila obrovske mnozstvo produktov, som zvedava, kedy sa dostanu na Slovensko, ale som nadsena.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. no to aj ja, lebo dovazaju toho sice celkom dost, ale vacsinou stale to iste ... oproti Cesku mame slaby vyber a este aj z toho vacsinu len na nete kupis :/

      Odstrániť
  8. Já mám sprcháč kakaové máslo a taky je super:)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. tak vonu si uz kazdy prisposobi sebe, ale aj kvalitovo som spokojna :) za taku cenu sa toto velke balenie oplati urcite :)

      Odstrániť