pondelok 10. septembra 2012

Romwe, Oasap, MontAffair ... čo mi prišlo, čo mi príde a čo by mohlo prísť vám :)

Okrem toho, že by som sa mohla oficiálne pasovať za asi najhoršieho tvorcu nadpisov by som vám chcela ukázať, čo mi teda prišlo z Romwe a čo mám ešte objednané (a možno v týchto dňoch už aj doma, kto vie, keď ja tam nie som :D). Takže doma mám toto tričko, ktoré sa mi páči ešte viac ako na stránke. Nájdete ho TU. Majú ho aj v ružovej a bielej. No a pančušky v sýto žltej farbe už ani nemajú, čo je dosť škoda. Najskôr som sa bála, či nebudú priesvitné, ale nie sú, takže som nadmieru spokojná :)
Okrem toho sú na Romwe momentálne veľké zľavy na niektoré kúsky. Ja som si už z nich objednala a keďže teraz je strašná zima (toto píšem 13.8.) a týmto tempom bude asi mrznúť keď sa vrátim, objednala som si svetrík, posledný kus :) Chcela som vám ho aj ukázať, ale po novom všetko, čo sa vypredá okamžite mizne z ponuky. Je to vlastne TENTO svetrík, ale v modrom, veľmi sa mi páči a 60% zľava tiež :D

Ďalej som si objednala na Oasap-e. Viem, že som písala jeden nie práve pochvalný článok ohľadom šiat, ale povedala som si, že tomu ešte dám šancu a miniem tých 35$, ktoré som tam mala :) A opäť som si vybrala svetrík a k nemu legíny :) Dnes (13.8.) mi prišiel mail, že už je balíček na ceste, tak som zvedavá, čo z neho na mamu vypadne. Svetrík nájdete TU, majú ho aj v šedej, ale tento sa mi viac páči a TU nájdete legíny, ktoré som si objednala, lebo vyzerajú ako pančuchy :) Keď sa vrátim, určite vám vyfotím ako veci vyzerajú naozaj.

No a posledná vec, na MontAffair prebieha giveaway, kde sa môžete zapojiť a až do 25. septembra každý týždeň niekto získa šaty :) Tak skúste šťastie, možno vyhráte. A inak je to e-shop podobne ako Romwe alebo Oasap a majú tam krásne oblečenie, ešte som si nič neobjednala, ale možno aj k tomu dojde :)

9 komentárov:

  1. Ja som s oasapom strašne spokojná,veľmi dobrá spolupráca s nimi :) Veci,čo som si objednávala sú ešte krajšie na živo.Ten svetrík podobný mám,ale nie odtiaľ.Veci z romwe sú dokonalé!

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. u mna to nie je celkom tak, asi som fajnova :D ale tak uz prislo vsetko, urcite bude dalsi clanocek ;)

      Odstrániť
  2. Odpovede
    1. Pozývam ťa na GiveAway 8)
      http://violetwitch-eve.blogspot.sk/2012/09/giveaway.html

      Odstrániť
    2. dakujem, dufam ze este stiham, okamzite sa idem zapojit :D

      Odstrániť
  3. Och, ten svetriiik!! Ten je proste nadherny!!! :)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. boze to tricko je genialne!! milujem take hovadinove tricka :D:D:D a pozeram ze uz vypredane :-//////

    OdpovedaťOdstrániť