nedeľa 21. októbra 2012

Kallos pre krásne a zdravé vlásky :)

Tento článok odkladám a odkladám. Nie že by sa mi nechcelo ho napísať, to vôbec. Skôr momentálne pretrváva obdobie, keď ešte stále nenakupujem zbytočne ďalšiu kozmetiku, kým sa nezbavím aspoň pár vecí z mojich zásob. Viete ako to chodí, tam si kúpite niečo, lebo to bolo v reklame, niečo ste čítali na inom blogu a nutne ste to potrebovali, alebo ste dostali od rodiny/známych. 
Preto použijem na ilustráciu obrázky z internetu, keďže nejde o recenziu, len o pár rád, ktoré možno oceníte :) Všetky výrobky spomenuté v článku som sama vyskúšala, niektoré ešte mám a niektoré si plánujem doobjednať. Zároveň tento článok prezentujem ako spoluprácu s kadernickyservis.sk.

Ak sa aj vám zdá, že vaše vlasy sú v poslednej dobe nejaké oslabené, bez života a rozlietané, ak máte rozštiepené končeky a problém vôbec rozčesať vlasy, tento článok vám možno pomôže :) Celé leto boli vlasy vystavené silnému slnku a teraz prichádza obdobie, kedy budú musieť čeliť všetkému naraz. Ranné hmly, teploty okolo 3-5°C, prechody medzi vykúrenými budovami a studeným počasím vonku, dosť často vlhké podnebie a dážď. Toto všetko ich zaťaží a preto nie je veľmi múdre ich zaťažovať ešte aj silikónmi a inou chémiou. Preto by som vám chcela ukázať vlasovú kozmetiku, ktorú som si veľmi obľúbila.

KALLOS je značka, za ktorou sa skrýva profesionálna vlasová kozmetika, v Maďarsku a Rumunsku dokonca patrí medzi najlepšie. Prevažne sa s ňou stretnete v kaderníckych salónoch, ale vôbec nejde o drahé výrobky. Sú dostupné na internete, ja som si objednávala na stránke kadernickyservis.sk. Kallos okrem toho ponúka aj produkty pre starostlivosť o telo a dekoračnú kozmetiku, ja vám ale ukážem práve vlasovú kozmetiku, ktorú sama používam :)

Kallos masky na vlasy

Ak by som si mala vybrať jediný výrobok od tejto značky, ktorý je pre mňa top, bude to práve maska na vlasy. Dôvod je jednoduchý. Masky sú dostupné v rôznych veľkostiach (275ml, 500ml, 800ml, 1000ml, 1500ml) a ceny sú veľmi nízke. Najmenšie zoženiete za necelé 3€ a najväčšie, ktoré sú naozaj veľké a aj výhodné len za necelých 5€. Dobre, cena a veľkosť by bola na nič, keby naozaj nebola maska dobrá. Ale je, vlasy krásne posilní, získajú lesk, ľahko sa rozčesávajú a sú nádherne prevoňané. Masku si nechávam na vlasoch vždy okolo 10 minút a bohato to stačí. Ďalšou výhodou je dostupnosť vo viacerých prevedeniach - Jasmine, Color, Honey, Frutta, Latte, Placenta, Carota, Argan, Herbal, Vanilla. Prevažne sú určené pre všetky typy vlasov, ale nájdu sa aj pre farbené, poškodené, suché, či chemicky ošetrené. Ja som vyskúšala Latte a Placentu a možno sa aj vám zdá tento názov zvláštny, ale zdala sa mi lepšia a ostala som jej verná :) Masku naozaj odporúčam, mnohí ju prirovnávajú ku Gestil Wonder, jej kvalitu určite nedosahuje, ale ako náhrada je výborná.

Kallos vlasové kúry


Vlasové kúry od Kallos používam tiež rada, najlepšia je podľa mňa Silky Restructural Shine Spray a je zároveň aj najlacnejšia s cenou okolo 3€. Nanášam ju po umytí na vlhké vlasy, len ku končekom. Všetky kúry sú vo forme spreju a konkrétne táto je dvojzložková, pred aplikáciou ju len pretrepete, aby sa zložky pomiešali a nastriekate do vlasov. Dôležité je, že nezanechávajú vlasy mastné, ako keď napríklad aplikujete Dixi oleje. Balenie obsahuje 80ml a ja osobne by som aj väčšie zniesla :D Vlasy po ňom ľahko rozčešete, dodáva lesk a obnovuje štruktúru. Jediný mínus (okrem malého balenia) je obsah parafínov. Preto ho nepoužívam pravidelne, ale zas keď sa vyvarujete silikónov a parafínov v šampóne, balzáme a maske, toto je minimálne znesiteľné zlo :)

Kallos ďalej ponúka široký výber šampónov, kondicionérov, stylingových prípravkov a dokonca aj farby na vlasy. Osobne som s touto značkou veľmi spokojná a momentálne uvažujem o vyskúšaní dekoratívnej kozmetiky :)

17 komentárov:

  1. O téhle značce slyším poprvé, ale určitě by nemusela být špatná :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. O téhle značce také slyším poprvé, pěkný blog, kuk na můj www.michelbook.blogspot.com

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Hohóóóó, Kallos je fajn, moja kaderníčka pracuje s ich výrobkami a sú naozaj kvalitné, vždy mám potom také hebké vlásky. Okrem toho majú mega-super laky na nechty, plus aj očné tiene a lesky na pery mám odskúšané, vrelo odporúčam!

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. ooooch tak toto ano, presne toto som chcela vediet! :) urcite si teda objednam aj ja nieco z dekorativky, velmi sa mi paci ich ponuka a ked odporucas, idem do toho ;)

      Odstrániť
  4. Kallos masku mam v plane vyskusat, vyzeraju skvelo, mama s nimi ma skusenosti z davnejsich cias :) Akurat musim minut tu, co mame doma najprv :D

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. ja mam uz len gliss kur, tak snad si mozem dovolit este jednu :)

      Odstrániť
  5. AK ti môžem poradiť velmi dobré je aj LATTE balzám :)) necelý liter do 3€ :))

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. no vidim, ze si musim zrejme od kallosu kupit a vyskusat vsetko :) aj sampony ma lakaju :) dakujem za radu

      Odstrániť
  6. Kallos neznám :)
    máš moc hezkou záhlavní fotku

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. och dakujem ti velmi pekne! :) a ty mas strasne dobre spracovany blog, hlavne teda ta vyziva, klobuk dole! ;)

      Odstrániť
  7. Kallos kozmetika sa na slovensku predáva už minimálne 10 rokov, ja sama ju predávam cca cez 6 rokov a aj pracujem s touto kozmetikou a je u zákezničiek veľmi obľúbená,má veľmi širokú škálu produktov, pre kompletnú starostlivoť o vlasy a osvedčila sa veľmi dobre aj pri predlžovaných vlasoch.Veľkou výhodou tejto kozmetiky je , že jej kvalita ďaleko prevyšuje cenu..táto kozmetika stále vyvíja a zdokonaľuje svoje produkty o čom svedčí aj jej novinky ako napr. http://www.kadernickyservis.sk/kallos-kasmir-keratinnal-regeneracny-balzam-500-ml,alebohttp://www.kadernickyservis.sk/kallos-keratin-regeneracno-hydratacna-maska-na-vlasy-1000-ml.Viac na www.kadernickyservis.sk-kompletné poradenstvo on-line.

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Kto vyraba kozmetiku Kallos?

    OdpovedaťOdstrániť