utorok 2. októbra 2012

KKCenterHK.com alebo kde zoženiete všetko pre vaše pazúriky :)

Ešte pred odchodom na brigádu som bola oslovená stránkou KKCenterHK, či by som si nechcela vyskúšať niektoré produkty z ich ponuky. Bola som veľmi milo prekvapená, síce som bola mierne obmedzená mojou starou nokiou a polofunkčným internetom v zahraničí, podarilo sa mi dohodnúť a po návrate ma doma už čakal balíček :) Tak vám ukážem, čo som si vybrala z vecí, ktoré mi ponúkli a ako som spokojná. 
Takže, ponúknuté mi boli rôzne nálepky všetkých druhov, chlpaté, 3D, neviem aké ešte, ťažko sa mi to dalo prečítať, nie ešte pozrieť si na ich stránke, keď som sa vybavovala na mobile. Preto som si vybrala nejaké jednoduché s milým motívom, ktorý nič nepokazí. Nálepky nájdete na stránke TU. Cena je 3.5$, na stránke sú veľmi pekné obrázky produktov aj s návodmi na použitie.
 
Ďalšia vec, ktorá ma 100% zaujala a už som ju hľadala aj u nás sú tieto ozdobné mikroguľôčky, alebo aj kaviar. Z nich som mala asi najväčšiu radosť :) A dosť ma potešil fakt, že spolu s fľaštičkou prišla aj nádobka kam som guličky vysypala, pretože si neviem predstaviť ako by som ich aplikovala na nechty. Cena je 5.2$ a nájdete ich TU
No a posledná v balíčku bola pečiatkovacia platnička. Celkovo mám problém nejaké zohnať, k tým od Essence vôbec nemám prístup. Keďže doma mám aj pečiatku so stierkou, tak som si jednu vybrala a musím povedať, že funguje super :) Prvý krát som pečiatkovala a všetky vzory mi vyšli perfektne. Platnička sa nachádza TU a jej cena je 5.05$.

Obchod len a len odporúčam, odosielajú celosvetovo. A ten výber! Vlastne, všetkého je na ich stránke strašne veľa, možno som aj rada, že som si nemohla vybrať poriadne, pretože by som si asi nikdy nevybrala :D Okrem všetkého možného pre vaše nechty na stránke nájdete umelé mihalnice, parochne, make-up, paletky tieňov (normálne mám doma tú Zoevácku, ale zaslintala som si nad 180-kami), oblečenie, ...
Odporúčam si minimálne pozrieť stránku, alebo aj FB funpage KKCenterHK :)

A keby ste sa rozhodli pre nákup, mám pre vás 10% zľavový kód: mishellaway, ktorý nájdete aj na bočnom panele ;)

2 komentáre:

  1. jééj tie kaviárové guličky sa mi moc páčia :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. aj mne, uz sa tesim ked mi narastu drapky trochu a mozem sa vysantit s nimi :D

      Odstrániť