sobota 10. novembra 2012

Max Factor Colour X-Pert Waterproof Eyeliner

Dnešná recenzia je prvá z piatich v poradí na výrobky značky Max Factor :) Ešte nás spoločne čaká lak na nechty Glossfinity, riasenka Eye Brightening, rúž Flipstick a make-up Face Finity. Za poskytnutie výrobkov na testovanie ďakujem priamo firme Max Factor :)
 Eyeliner má klasické balenie, farebne veľmi príjemné. Spodná časť vlastne veľmi dôverne kopíruje farbu, ktorú v sebe obsahuje. Vďaka tomu, že je obal dosť dlhý výborne padne do ruky a dobre sa s ním pracuje. Cena je okolo 8€, čo je síce celkom dosť, ale oplatí sa ;) Dostupná je v štyroch odtieňoch: klasická čierna - deep black a metalické odtiene metalic anthracite, metalic lilac a metalic turquoise. Mne bola zaslaná posledná z nich, čomu som sa veľmi potešila, pretože čiernych mám dosť :D
 Aplikátor sa mi podarilo veľmi dobre zachytiť vzhľadom na to, aké podmienky sú v posledných dňoch na fotenie. Je pevný, špongiovitý, pri práci sa jemne ohýba len špička a pracuje sa s ním jednoducho. Bez zaváhania nakreslíte krásne linky, či už tenké alebo hrubšie. Farba sa aplikuje rovnomerne a krásne sa nanesie až po mihalnice. Zároveň si môžete všimnúť aj farbu. Je naozaj výrazne metalická, odráža svetlo a hrá všetkými odtieňmi modrej, dokonca sa mi zdá že aj fialovej :)
 Linka sa vôbec nerozmazáva, po aplikácii rýchlo uschne, je vodeodolná a vydrží celý deň bez väčšej ujmy. (Dnes som ju naniesla okolo pol 9 ráno a momentálne o pol 9 večer vyzerá stále rovnako a to mi aj slzili oči, ako vonku fúka :D) Z ruky sa mi ju nepodarilo zošúchať a ani pod vodou sa nezmyla, musela som ju poriadne drhnúť. Osobne zaraďujem medzi najlepšie očné linky, aké som zatiaľ skúšala a myslím, že si ešte zaobstarám fialovú verziu :)

čistá a presná aplikácia
možnosť vytvoriť tenké linky
odolné voči rozmazaniu
dlhodobý efekt
pigmentácia

13 komentárov:

  1. kde si napisala alebo tebe napisali značka max factor?:) tiež som bloggerka a rada by som spolupracovala .. nejaky contact alebo email?

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. ja som bola oslovena ... zaujimave, ze niektore blogerky idu len po spolupracach a neokomentuju aspon zo slusnosti aj clanok alebo sa ani nepodpisu ...

      Odstrániť
  2. linky se mi hrozně líbí,ale nenosím je - zmenšují mi oči
    máš nádherný očka :) sluší ti to

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. praveze pokial ich pouzijes spravne, mozes si nimi opticky zvacsit oci ;) dakujem Kamca :)

      Odstrániť
  3. Miska krasna je aj tato tvoja ale ja by som si tu moju nedala za nic na svete :)) a okrem toho si myslim, ze by mi ani tyrkysova nepristala, tebe sa vsak k zelenym ockam hodi!

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. no ved ja by som rada aj tu tvoju fialovu, musim si ju skocit kupit :D

      Odstrániť
  4. Teším sa na tvoje recenzie. Max Factor mám rada a som zvedavá, čo povieš na maskaru Eye Brightening. Mám tú na orieškové oči /hazel eyes/ :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. na nu bude dalsia recenzia ;) tiez mam tuto, tak sa mozes tesit na recenziu ;)

      Odstrániť
  5. Ta modrá linka na oku vypadá fakt užasně!:))

    OdpovedaťOdstrániť