streda 6. februára 2013

Max Factor Flipstick Colour Effect

Tak som konečne dala dokopy túto recenziu. Trvalo to dlho, pretože mám toho veľa a počasie môjmu starému foťáku naozaj neprialo :D
Max Factor Flipstick ma zaujal na prvý pohľad z celého balíčka produktov najviac. Zapáčil sa mi jeho obal a po otvorení a vyskúšaní som si bola istá, že tento rúž zodpovedne budem používať a aj ho spotrebujem celý! :) Rúž je v ponuke v šiestich odtieňoch, z ktorých mňa najviac zaujal Boreal Mauve, ktorý vidíte na obrázku a veľmi sa mi páči aj Gipsy Red. Ak by ste mali záujem, u Nelky si môžete pozrieť odtieň Salsa Red
 Veľké plus je aj fakt, že obal v sebe skrýva vlastne 2 rúže, jeden výrazný a jeden jemnejší so shimmerom. Dajú sa nosiť jednotlivo, ale aj rôzne kombinovať, je len na vás či chcete byť vyzývavá, elegantná, alebo si namixujete vlastný odtieň. 
Rúže majú krásne sýte farby, kryjú v jednej vrstve. Výborne sa s nimi pracuje, pretože sú úzke a pekne tvarované. Konzistencia je úplne jemná a krásne vyplní celé pery. Musím spomenúť ešte vôňu, jedným slovom krásna!
  Pery vyzerajú po nanesení krásne vláčne a hydratované, čo je aj pravda a efekt vydrží naozaj dlho. V prípade výraznejšej časti dokonca veľmi silno stainuje, pery po ňom ostanú ružové a nepodarilo sa mi ho celkom odlíčiť.
Recenziu som fotila už chorá (čo aj stále som), preto mám také hnusne suché pery. Ale aspoň vidíte aké krásne pery vyčarí aj napriek tomu ;) Po nanesení zanecháva podobný pocit ako po použití balzámu.
Cenovo mi približne 10€ nepríde veľa - 2 rúže, výborná kvalita, nápadité farby a nekonečné kombinácie.

 výdrž
 pigmentácia
 príjemná vôňa
 pevný obal
 šetrný k perám

8 komentárov:

  1. vypadá to moc hezky, ale na mě moc světlé

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Máš pěkný tvar pusy a ty odstíny.. pohádka!.)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Jeej dakujem za spomenutie :) aj tieto odtiene su velmi krasne, dokoncy bysom povedala, ze sa mi pacia este viac ako tie moje :))

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Líbí se mi ten světlejší odstín. Pro mě by to byla ideální barvička na běžné nošení :) Zkusím se po ní podívat i u nás :)

    OdpovedaťOdstrániť
  5. MF veru môžem a mám od nich už všetky druhy rúžov a leskov okrem tohto:D

    OdpovedaťOdstrániť
  6. prosím ťa, tie čo si si skúšala na perách tak to je ktorý odtieň? :)

    OdpovedaťOdstrániť