utorok 25. marca 2014

Avon Femme parfum

Toto je vlastne prvý krát, čo robím recenziu na parfum s vlastnými fotkami ako súčasť spolupráce. Najskôr som sa bála, že mi vôňa nesadne, ale po vyskúšaní som bola milo prekvapená :)
 Avon Femme je toaletný parfum, ktorý sa predáva za bežnú cenu 24,90€. Schválne začínam cenou, pretože momentálne je ešte stále v uvádzacej zľave a kúpite ho za 15,90€. Obsahovo sa bavíme o 50ml flakóne, ktorý je brúsený do tvaru drahokamu. Je číry, a tak vidíte ružovkastý nádych tekutiny v ňom. Vo mne evokuje niečo drahé a vzácne, presne ako každá žena :) Podľa nej má predsa meno. Parfum vám príde po objednaní v peknom čiernom obale so striebornou aplikáciou + zabalený v celofáne, takže máte istotu že ste prvá, ktorá ho otvorila.

Čo sa týka vône, je veľmi jemná a ženská, vhodná na jar a ako som mala možnosť sledovať u parfumov od Avonu, podľa ceny si odvodíte aj výdrž. Tento teda u mňa pretrvá celý deň a ešte keď sa doma vyzliekam, cítim ho. Vôňu zacítite okamžite po odstránení uzáveru, ja osobne vnímam hlavne magnóliové tóny. Skúsenejší nos by mal rozoznať ešte vôňu hrušky a jantárového dreva. Z môjho osobného pohľadu, a to mám od Avonu už čo-to "odňcuhané", je toto jedna z ich najlepších vôní. Jemná, nevtieravá a zároveň reprezentuje ženskosť a je veľmi zvodná, viem si veľmi dobre predstaviť ako musí pôsobiť na opačné pohlavie ;)

Odo mňa teda záverom silné odporučenie. Kto ešte stále váha, odporúčam vyhľadať si Avon Lady a v katalógu je veľmi dobre riešená vzorka(pod fóliou), ktorá vám pomôže sa rozhodnúť :)

2 komentáre: