štvrtok 11. augusta 2011

Yves Rocher Lip Balm :):):)

Dnes som bola v meste nakupovať a navštívila som babičku. Zase ma vykŕmila, hlavne, že chudnem :D Ale o inom som chcela. V hypernove pri pokladni som si všimla, že majú moje obľúbené veľké balenie Orbitiek za zníženú cenu, len 2.39E a navyše k nim bol pribalený Yves Rocher balzám na pery. No nekúp to! Mali ho v troch rôznych príchutiach/vôňach. Ja som si vybrala s bambuckým maslom na posilnenie, túto vôňu milujem :) Keď som to doma rozbalila, čakalo ma ešte jedno prekvapenie, vypadol odtiaľ zľavový kupón -30% na jeden výrobok v kamennom obchode. Škoda, že v blízkosti nijaký nie je. Aspoň som zašla na ich stránku http://www.vhc.sk/ a objednala som si mailom katalóg so vzorkami :) Snáď dojde. Prikladám fotku.

Hello. Just some random post about one Slovak sale offer and free Yves Rocher lip balm enclosed to pack of chewing gum ;)
Prosím, pod každým článkom je tlačítko Pači sa mi to. Kliknite naň a pomôžte mi zviditeľniť blog. Nič vás to nestojí a nikto to neuvidí ;)

9 komentárov:

  1. V prvom rade - NEOPAKUJ ! Aj ja totiž chudnem :D
    A tie žuvačky s balzamom ? Teraz si ma maximálne navnadila. Idem do Hypernovy !!!

    OdpovedaťOdstrániť
  2. :D neopakujem, chcela by som stale, ale nejde mi to :/ snad ked sa vratim z brigady, budu aspon 2kg dole ... a bez! podla mna sa to oplati! :):):)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Téda to máš teda štěstí! :-D Taky by jsme chtěli!

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Žuči, Lulu: na tom zlavovom kupone je to aj po cesky, to znamena ze u vas by tato akcia mala tiez prebiehat ;)

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Miška babička ťa kŕmila! :) :) :) a veď si chudá nechudni aj tato ti to povedal a ešte raz ďakujem za kvietok! Mamina povedala že je strašne pekný :) :) :)

    OdpovedaťOdstrániť
  6. nie je za co! :) no jasne ze krmila, ako vzdy :D:D:D treba mi aspon na zadku zhodit :/

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Ja mám tak isto tieto žuvačky ale mám iný balzam :) Mne to kúpil krstný :D

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Jéj :) Keby tak najbližšia hypernova nebola 50 Km odo mňa :D

    OdpovedaťOdstrániť
  9. aj ja som si to kúpila,ale skôr kvôli tomu balzamu. V Bille. Tie žuvačky príliš nemusím, ale horšie,že som bola sklamaná z toho balzamu. Mám suché pery,ale podľa mňa je málo mastný.

    OdpovedaťOdstrániť