nedeľa 18. septembra 2011

The things will never be the same again ...

Ahojte :) Toto je môj prvý oficiálny príspevok po návrate z Česka. Trvalo mi to dosť dlho, keďže som sa vrátila už o pol 7 ráno v stredu, ale nejako som sa proste k tomu, aby som sem niečo pridala nemôhla prinútiť. 
Stredu som strávila vybaľovaním, chvíľku som spala a predýchavala, že už som doma. Štvrtok som celý využila na spánok a návštevu babičky, piatok a sobotu som preflákala, takže teraz konečne mám čas :D 
Neviete si predstaviť, ako ťažko znášam to, že som naspať. Viem, nechcela som tam moc ísť, ale nakoniec tam bolo úplne úžasne. Nevravím, že tam bolo krásne, útulne, alebo ľahká práca, to vôbec nie. Ale tí ľudia, na ktorých nikdy nezabudnem, zážitky a spomienky, ktoré mi nikto nevezme. Fotky nemám, ak niekto nejaké zavesí na net alebo mi pošle, tak potom zverejním. Pracovala som priamo na poli a striedali sa mi 7 a 14 hodinové smeny. Pitná voda bola len pred ubytovňou v cisterne, všetko som dokázala zjesť lyžičkou, vstávala som o 5, niekedy o 4, niektoré veci si nepamatám (:D) atď. Jedno však viem s 99% istotou, o rok sa vidíme na chmeli opäť! :)
A čo moje očakávania? Pamätáte sa na článok o tom, čo čakám od brigády? Peniaze som nejaké doniesla, väčšina je už síce fuč, ale stálo to za to :) Zábavy som zažila každý deň tonu, spoznala som kopec úžasných ľudí. Kilá dole, no tie sa nekonali, skôr som si zo 2 priniesla navyše, nevadí, budem mať kopu času, aby som sa ich zbavila. A nakoniec oddych. Nikto tomu nedokázal pochopiť, ale je to tak. Pre mňa bola táto brigáda psychickou dovolenkou, útekom od všetkého známeho a povinností, školy, bakalárky, ... Naviac som si doniesla opálenie(!). Ja, ktorá sa nikdy neopálim. A ešte som aj v Prahe stihla nejaké výpredaje, konkrétne v H&M som si kúpila šaty a dvoje plavky a potom som si zakázala už nakupovať, aby som vôbec nejaké peniaze doniesla na Slovensko :D
No a doma ma čakal rozchod s priateľom. Bolo to vzájomné, takže nijaké smútenie sa nekoná, som v pohode, dokonca sa mi uľavilo :) Teraz ma čaká už len kopec blogovania :) Niektoré blogy som už obehla, niektoré ešte len obehnem, za ten mesiac sa nazbieralo dosť článkov, ktoré som zmeškala a chcem ich všetky prečitať! 
Včera som si odfarbila vlasy a myslím, že to dopadlo katastrofálne :D Ešte sa k tomu asi vrátim v špeciálnom článku, už vás tu nebudem nudiť.
Na záver pesnička, ktorá mi bude pripomínať najlepší mesiac tohto roku.
Prosím, pod každým článkom je tlačítko Pači sa mi to. Kliknite naň a pomôžte mi zviditeľniť blog. Nič vás to nestojí a nikto to neuvidí ;)

2 komentáre:

  1. Jéj ahoj vitaj doma :) Verím že to tam muselo byť super, aj mne by sa niekedy zišiel psychycký únik :D Ukáž čo si nakúpila :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. pofotim, len sa mi teraz akosi nic nechce zas, take teplo, len do bazena by som skocila :D

    OdpovedaťOdstrániť