štvrtok 1. marca 2012

Silly me :D

Dávno som nenapísala žiadny post denníkového typu :D Tak tu to máte. V poslednej dobe som šťastná prešťastná a nič ma nejako extra netrápi, pokiaľ nepočítame bakalárku (tá ma trápi hlavne pred spaním). Okrem toho sa mi podarilo vo štvrtok odstrihnúť 20cm z mojej ofiny, takže vyzerám ako retard a navyše teraz musím ráno niečo robiť s vlasmi, čo som nemala vo zvyku :D Zvykla som si celkom na to, že ofina je súčasťou mojich dlhých vlasov, teda ju len hodím niekam nabok/dozadu a ostane tam. Konečne zmizol (a včera napadol ďalší) sneh, takže si užívam pocit mokrých nôh a sušenia topánok takmer každodenne, ale teším sa, že už budem môcť zase nosiť jesenný/jarný kabátik, juch! :) Školu mám 2 dni v týždni, takže sa chystám spísať najúžasnejšie momenty môjho života (životopis, CV) a zaniesť ich na pár miest, kde by ich mohli ohúriť. Nechystám sa robiť nič prevratné, ani nijaké super akcie ma nečakajú. Budúci týždeň príde Ninny a oslávime jej narodeniny, ale tiež len s mierou, druhý deň totiž obidve sedíme vo volebnej komisii :D Ešte pár "kvalitných" záznamov mojej ofiny a môžem končiť ;)

v osudový večer ostrihania

neskorší pokus o úpravu :D

Prosím, pod každým článkom je tlačítko Pači sa mi to. Kliknite naň a pomôžte mi zviditeľniť blog. Nič vás to nestojí a nikto to neuvidí ;)

28 komentárov:

  1. pekny uces, ale na obrazkoch predtym a potom ako dve ine zeny:-D

    http://saschanitra.blogspot.com/

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. pred som nenamalovana a mam vyzehlene vlasy, aby som to ostrihala poriadne :D a este ten vyraz cistej "radosti" z novej ofiny :D:D:D

      Odstrániť
  2. Hello darling! I just found your blog and i like it!i'm following u now via GFC and BLOGLOVIN .hope u can check out my blog and return the favor if u like.

    Mitch,xxx

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. hey! :) checked yours and like it aswell, gonna follow you back ;)

      Odstrániť
  3. S ofinou vyzeráš skvelo!

    Myslím, že tu by ťa mohlo niečo zaujímať :)
    http://onestepclosertomylife.blogspot.com/2012/03/nailpolish-tag-ukaz-svoju-zbierku.html

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Moc ti to sluší! :)

    Skvělý blog. :)

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Aká si pekná ! Aj okuliare ti idú ! :)))

    jojaslife.blogspot.com

    OdpovedaťOdstrániť
  6. ajoj, tvoju kresbu co si u mna vyhrala v giveaway urcite dostanes, vitazov som nerusila :) iba celkovo giveaway. ak budem stihat v robote tento tyzden ju skusim dokoncit

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. tesim sa velmi, len som bola zvedava ci si ju nezrusila celu, chapala by som to ;)

      Odstrániť
  7. Podľa mňa sa ti tá ofina hodí ;) http://lifesmilingadus.blogspot.com pls followni veď aj ty si začínala...

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Moc Ti to sluší!!! Vážně :-)

    OdpovedaťOdstrániť