nedeľa 27. mája 2012

Essence Eyebrow Stylist Set

Veľmi často vidím na rôznych blogoch vzdychanie a ochkanie nad dokonalým obočím, poprípade sťažnosti, že to vaše nie je také aké by ste ho chceli a nijako ho neviete ani prinútiť, aby tak vyzeralo. Keďže aj ja som tu už mala pár komentárov, že ho mám pekne upravené, tak sa s vami podelím o to, čo používam. Konkrétne je to tento Eyebrow Stylist Set od Essence.
Dostupný je naozaj každému, nehovorím, že je najlepší z týchto setov, ale je zrejme najlacnejší a najdostupnejší. Cena bola myslím do 3€, neviem presne, lebo ho mám už asi pol roka, čo vidieť aj na upatlanom obale :D Nájdete ho v každom Essence stojane, nie len v druhom. Ja sama som bola strašne skeptická, keď mi ľudia tvrdili, že používajú tiene na obočie. Nechápala som, ako to môže byť v niečom lepšie ako ceruzka. Ale verte, že je. Ceruzka je dosť ostrá, musíte použiť strašne málo krátkych ťahov, aby obočie vyzeralo prirodzene a ani výdrž nie je svetová, väčšinou na jedno obtretie. U tieňov je to lepšie, pekne si vytieňujete obočie podľa potreby, tiene sa vám akoby vpijú do pokožky a držia celkom schopne a vyzerajú stále prirodzene.
V plastovom obale, ktorý sa mne osobne nezdá prakticky riešený, nájdete dva odtiene hnedej, svetlý a tmavý, prípadne miešaním docielite správny odtieň. Priložený je aj štetec, ktorý vám búde úplne stačiť. Je skosený, nie je rozstrapkaný, nijako nevytŕčajú z neho štetinky, spokojne si s ním vytvarujete pekné obočie.
 V balení je ďalej návod na použitie, ale myslím, že ten nikomu netreba a priložené tri šablóny. Či ich použijete, je individuálne. Zdá sa mi, že sú skôr vhodné pre ľudí, ktorí majú malé, nevýrazné alebo žiadne obočie. To moje je výrazné až moc a hlavne má iný tvar, ktorý som si sama dlhodobo upravovala, takže mi ani jedna šablóna nesedí. Aspoň mám menej práce, len nanesiem tiene a hotovo, ani nie minútka.
Takto vyzerá teda obsah celého setu, myslím, že investícia dobrá, vydrží vám dosť dlho, mne skoro nič z neho neubudlo a to ho mám dosť dlho. Prikladám ešte pár obrázkov môjho obočia, už malo aj lepšie dni, ale nesťažujem sa. Vybili sa mi batérie, takže nič moc fotky a lepšie som nestihla spraviť. 
(použitá riasenka: NYC Show Time Volumizing Mascara, 1 vrstva)
Takže moje posledné slová. Nefňukajte nad obočím a aspoň to skúste ;)

pigmentácia
aplikátor/aplikácia
výdrž
pomer cena/kvalita
balenie

Prosím, pod každým článkom je tlačítko Pači sa mi to. Kliknite naň a pomôžte mi zviditeľniť blog. Nič vás to nestojí a nikto to neuvidí ;)

29 komentárov:

  1. Veru, mas ho krasne, ale podla mna ked rastie nanic obocie tazko z neho nieco pekne spravit co je aj moj pripad :/

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. ja som uz videla vela ludi co maju skoro ziadne a pomocou takehoto setu si ho kludne aspon jemne dokreslia ;) treba vysusat, stale je to lepsie ako to hned vzdat :)

      Odstrániť
    2. Keby si videla moje obočie, a čo z neho viem spraviť tak by si tak nevravela :D

      Odstrániť
  2. ja používam ten set z Elfu a veru je to omnoho prirodzenejšie len mi to trvá dlhšie ako ceruzka :-)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. mne to pride zhruba na tak isto, ale ceruzka sa mi zda taka neprirodzena dost :)

      Odstrániť
  3. Tvar tvého obočí by se mi vážně líbil:)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. ooo dakujem :) bohuzial nemoze mat kazdy dokonale obocie, ale aspon priblizit sa mu da ;)

      Odstrániť
  4. Máš moc pěkný obočí! Já na obočí nic nepoužívám, mám štěstí, že ho mám hodně husté:)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. ja mam tiez huste a vyrazne obocie, ale takto sa mi viac paci, take jemnejsie mi pripada a uhladenejsie :)

      Odstrániť
    2. Vypadá to opravdu úžsně, ani ne uměle, prostě je jen zvýrazněné

      Odstrániť
  5. tak týmto článkom si ma už uplne presvedčila o kúpe tohto setu. Strašne dlho som nad nim premýšlala ale teraz si ho už pojdem na 100% kupit. Ďakujem :)

    pozývam ta na moj začínajuci blog a giveaway :)

    http://catherinestyl.blogspot.com/

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. to som velmi rada! :) pretoze naozaj je velmi dobry, ked uz toto nepomoze tak asi nic ;) samozrejme ze sa zastavim, dakujem za krasny komentar ;)

      Odstrániť
  6. ja mam oboci celkem o dost svetlejsi, jak vlasy, takze bych neco takovyho klidne brala, jenze .. mam ofinu, tkaze to nemusim resit! .D))
    ale jinak pekna recenze)))

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. dakujem :) a tak obcas si ju mozno zapnes, tak vyuzijes ;)

      Odstrániť
  7. super :)
    já mám o hodně obočí světlejší (btw, máš ho perfektně tvarovaný!)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. dakujem, aj mi to dlho trvalo, najskor som si ho krasne zvrzala :D

      Odstrániť
  8. skvělý,tuhle paletku na obočí bych si chtěla pořídit :)


    PS: Sledovala jsi mě na blogu My dream,My life,Myself a ted mám nový blog, tak budu ráda, když mě budeš sledovat právě tam:
    http://storyofmylife-veronica.blogspot.com/

    OdpovedaťOdstrániť
  9. Vyzerá to naozaj dobre...ja si nefarbím...ledva si ho nejako upravujem čo ma dosť trápi, ale bohužiaľ to dobre robiť neviem, takže jedine tak kozmetička mi zvykne vytrhávať obočie a vtedy je pekné 8D

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. ani ja som si nefarbila, ale vyzera to lepsie podla mna ked je upravenejsie :) a tvar som vypilovala celkom, tak len pretrhavam co dorastie :D

      Odstrániť
  10. hahá. Furt semt vůj článek měla v hlavě a dneska sem si obočí přejela nějakejma hnědejma stínama na oči - měla sem fakt úplně super look z 90. let a vydrželo to celej den! Takže děkuji za článek, velmi mě inspiroval, i když jsem nedodržela pravidla a vzala si stíny oční:)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. vies co, podla mna su to normalne tiene, uz len aby boli kvalitne co sa vydrze a pigmentacie tyka :) inak je to asi jedno, ak mas spravny odtien stacia akekolvek tiene ;)

      Odstrániť
    2. no správnej odstín nemám, mám je moc světlý a tužku na obočí (kterou si za pro změnu maluju oči) mám zas moc tmavou:D musí se najít kompromis

      Odstrániť
  11. Vyzerá to super vec :) ja som rozmýšlala nad takýmto setom na obočie od Catrice :)

    OdpovedaťOdstrániť
  12. Nad takým niečím uvažujem, ďakujem za tip :)

    http://lillianasworld.blogspot.sk/

    OdpovedaťOdstrániť