pondelok 4. júna 2012

Versatile Blogger Award :)

Najviac pozadu zo všetkých, čiastočne úmyselne, čiastočne schválne, pretože svojho času bola blogová scéna článkami tohto typu doslova zaplavená. Preto je možno lepšie, že som nebola v stave schopnom napísania tohto článku. Nevšimla som si, či ma označili ešte niekde inde, ale za toto ocenenie ďakujem Betty
Toto ocenenie tiež pojmem možno trochu po svojom, ale ja osobne nejako nemyslím, že dievčatá správne interpretovali význam tohto ocenenia. Cieľom by nemalo byť označiť novo vzniknuté blogy, ale blogy, ktoré sú jedinečné a inšpiratívne, či už ste ich objavili teraz alebo ich sledujete dlhšie. Veď versatile = všestranný ;)

Pravidlá by mali byť 3 a to:
1. Poďakovať sa bloggerke, ktorá vás označila. Je to slušné a naviac by to mala byť pre vás česť, že si vybrala práve vás.
2. Nominovať 15 blogov, ktoré ste nedávno objavili, alebo ich pravidelne sledujete, sú jedinečné, inšpirujú vás alebo inak obohacujú blogovú komunitu.
3. Na záver pripojiť 7 informácií o sebe, v podstate random veci, ktoré ste doteraz na svojom blogu neprezradili. 

Poďakovanie máme vybavené, ako v komentári, tak aj v samotnom poste. Presuňme sa teda k výberu blogov. 15 ich určite nebude, ja nedokážem dodržať limity a nebudem vám tu písať blogy, na ktoré chodí snáď každý, spomeniem blogy na ktoré chodím pravidelne a majú tak žalostne málo sledovateľov, že keby sa dá sama im nejakých svojich presuniem ;)

Upozorňujem vás ešte na to, že takmer každá z týchto blogeriek sa poteší komentárom, sú milé a šikovné, niektoré síce nemajú zrkadlovku alebo najnovšie kozmetické vychytávky a každý deň nenakupujú nové oblečenie, ale snažia sa skôr vytvoriť niečo ako komunitu ľudí so spoločnými záujmami, poradiť a podeliť sa o svoje zážitky.

Tento blog patrí Evelin, zlatej kočke, ktorá prispieva o svojom živote, občas tu nájdete recenzie a hlavne kopu fotiek. 
Tiež prevažne články zo života, fotky, občas nejaký outfit, hudba, beauty ... všetko, čo Soničku zaujíma a chce sa s vami o to podeliť :)
Blog dvoch dievčat, Hannah a Chiarlotte, ktoré píšu prevažne recenzie na kozmetiku, musím povedať, že objektívne a už pár krát som si niečo NEkúpila len vďaka nim :D
Toto je blog,  ktorý vám vždy zlepší náladu. A aj autorka sama, články plné energie, veľa recenzíí, rád, fotiek a musím povedať, že Janyany je ako naša blogová mamina. Dúfam, že sa preto neurazí, ale ja ju tak vnímam, ako staršiu, múdrejšiu a šikovnú ženu, ktorá si už všeličím prešla a stále má úsmev na tvári. Patrí jej môj rešpekt :)
Nesmierne krásna a šikovná Nell, pozrite sa, stojí za to. Outfity, beauty, postrehy ...
Flika píše prevažne recenzie, nájdete tu obľúbené produkty, random ... nechápem prečo má tak málo followerov :O
Outfit posty, inšpirácie, beauty :)
Dobre, Katze poznajú viacerí, ale narozdiel od ostatných "veľkých" blogeriek, táto vám takmer na každý komentár odpíše a príde mi, že sa snaží komunikovať so svojími čitateľmi, za čo jej patrí veľké plus :) Keby niekto nevedel, nájdete u nej recenzie, líčenie, beauty rady a aj niečo o jej živote ;) 
BTW: výhra mi už dorazila, dnes ráno ma zobudil kuriér :D tak som ešte v župane bežala s občianskym k bránke, no krásny pohľad ... ďakujem veľmi pekne! :)
Nedávno objavený blog, výborné recenzie, dokonca porovnávacie, uvažujem, že aj ja zavediem niečo takéto.  Občas nejaký ten recept, fotky zo života :)
Miška je šikovnica v pravom slova zmysle, stále skúša niečo nové, vyrába všelijaké vecičky, má na blogu krásne fotky ... určite sa treba pozrieť, kopa inšpirácie.
Tento blog mám tiež veľmi rada. Autorka Nina prevažne píše o kozmetike, pridáva veľa líčení, nájdete u nej dobré rady a je naozaj krásna :)
Tak a sem sa treba tiež pozrieť, prevažne líčenie, ale nádherné :)
Zuzka prispieva na tomto blogu takmer o všetkom, recenzie, knihy, beuaty ... navyše Zuzka je úžasná, čo sa týka riešenia problémov, myslím, že je jedným z ľudí, ktorých síce osobne nepoznám, ale občas mi pomôže svojím pozitívnym pohľadom na problém a hneď sa cítim lepšie. Ďakujem :)
Ďalší beauty blog, super recenzie, inšpirácie, fotky ... a opäť krásna autorka ;)
Tento blog proste milujem, každý jeden článok som prečítala celý a to asi vie aj autorka, Saška je presne môj typ, nehanbí sa povedať čo si myslí, nenechá sa utláčať a vie čo chce. A keď sa jej k tomu nedarí dopracovať, tak to aj kvalitne okomentuje :D Zbožňujem jej príbehy a príhody zo života, jej svojský názor a to ako mi jej blog vždy vyčarí úsmev na tvári :)
Tiež jeden z nedávno objavených blogov, páčia sa mi rady, ktoré sú užitočné asi naozaj pre každého, z oblasti beauty, módy, líčenia a musím pochváliť autorku za vlastné kresby! :) Tie sa mi veľmi páčia a dotvárajú príspevky, ja sama som sa na tomto blogu už na pár hodín stratila počas čítania zaujímavostí :)
Lenka je tiež čoraz známejšia, ale platí u nej presne to isté, čo u Katze :) Je strašne milá a reaguje takmer na všetky komentáre, robí úžasné videá s líčením a kozmetikou, občas sa objavia články zo života alebo nejaký ten outfit a navyše je to spriaznená duša v tom našom škaredom študijnom odbore, žena bojujúca v škole medzi chlapmi :D


A pre tých, ktorí toto celé prežili, napíšem ešte tých 7 vecí o mne, aby ste sa mali na čom pobaviť ;)

1. Neznášam mačky.
Zabite ma, ale naozaj ich nemám rada :D Len tú svoju, pretože je moja a ujala som sa jej preto, že ju niekto u nás vyhodil ako mačiatko. Mačiatka ešte znesiem, ale veľké mačky fuj-fuj. 
2. Neverím ľuďom.
Je to tak, pokiaľ sa poriadne neubezpečím, že niekomu môžem veriť na 100%, tak proste nikomu neverím a  nič nepoviem, pokiaľ to nie je nevyhnutné. Už sa mi pár krát stalo, že ma niekto totálne sklamal a radšej neverím nikomu.
3. Mám za sebou 4 vzťahy.
Ani jeden mi nedal to, čo som potrebovala, teda až na ten posledný. A zároveň mi aj všetko zobral.
4. Som závislá.
Áno som a tých závislostí je viac. Najviac citeľná je káva, bez nej proste nie som ráno schopná fungovať, mám nervy a som hnusná a nepoužiteľná. Ďalšou nepeknou závislosťou je akákoľvek kozmetika, všetko chcem, všetko musím mať a potom mi to tu stojí, leží, poprípade to je v inej polohe, v ktorej na to sadá prach! :D A na to nie som hrdá ...
5. Deti ...
...nemám rada! :D Akože, pokiaľ sú tiché, milé, dobré a neprotestujú, super. Ale akonáhle sa začne trucovanie, vrieskanie, hádzanie sa o zem ... koniec! :D A síce tomu nerozumiem, deti majú radi mňa ... skáču po mne, zdá sa im zábavné ťahať ma za vlasy, poprípade mi do nich zamotať nekonečno gumičiek a sponiek a úplne najlepšie je keď skončím ulepená od nejakých sladkostí.
6. Mám piercing.
Áno, pre tých čo si to ešte nevšimli, mám ho v nose. Chcela som pôvodne do pery, ale keďže tento sa prepichuje a ja mám panický strach z ihiel, radšej som si ako "odmenu" za spravené skúšky pred 2 rokmi dala nastreliť piercing. Rozmýšľala som nad tým dokopy asi minútu, keď som bola v zlatníctve, kupovala si prsteň a zbadala, že tam majú pištoľ. Neľutujem to a chcem si dať spraviť ešte tetovanie :)
7. Milujem matematiku.
Bite me! Vôbec ma nezaujíma, že ju všetci neznášate. Matematika je geniálna, stojí na nej všetko a nájdete ju všade. Normálne mi bolo ľúto, že tento rok sme už na výške žiadnu nemali, ale aj tak sa našla skoro v každom predmete ;)

Ako poslednú vec chcem napísať, že nikoho nebudem upozorňovať, že som ho označila v tomto článku a ani nebudem chcieť, aby ho tiež napísal. Niektoré kočky ho už aj tak písali a pre niektoré je to otrava, ja som ho napísala, aby som im možno trochu pomohla, alebo proste upozornila na to, že aj na takýchto blogoch sa dá nájsť veľa inšpirácie ;)

35 komentárov:

  1. jejeje :))) ako si to pekne napísala...:) PS: študuješ informu?:P

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. ja nie presne informatiku, ja som este viac technicky zamerana, takze pocitacove inzinierstvo :) a napisala som pravdu ;)

      Odstrániť
    2. ahaa tak už viem:):D lebo ja mám informu u nás v Ružomberku...:)tak to máš tiež zaujímavé... v ZA študuješ?

      Odstrániť
    3. ano ano :) neviem ci je este niekde presne tento odbor, ale ak ano tak mam aspon viac spolutrpitelov :D:D:D

      Odstrániť
  2. Milá Mishell, jsem poctěna tvojí nominací. Jednou už jsem tento post psala, ale možná se k němu ještě jednou vrátím, uvidíme :)
    A za maminu opravdu nemám důvod se urážet! Mamina jsem (už hodně dlouho)a když se to vezme kolem dokola, klidně bych už mohla být babča...takže s tím si určitě hlavu nelam :))

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. ja viem ze uz si bola nominovana, ale ja som to riesila ako taky iny rebricek, povinnost pisat clanok vam odpada, len vam chcem tymto clankom podakovat za to, ze pisete skvele a inspirativne blogy a mate v tom pokracovat dalej ;)
      a samozrejme som to v dobrom myslela, pre mna si silna osobnost a velmi sa mi paci, ze aj v svojom veku si najdes cas na blogovanie, nie ze by si 100 rokov mala, ale predsa len, blogy vacsinou pisu mlade dievcata, mladsie ako ja a to mam len 21 :D
      hlavne neprestavaj a dalej nam svojimi prispevkami zlepsuj naladu :)

      Odstrániť
  3. :-* Miši, ani ja nemám rada mačky! :D Haha...Ale ja sa ich skôr bojím, lebo sú nepredvídateľné. A matiku milujem tak ako fyziku! :) ....ja zas verím každému, kto okolo mňa prejde :D

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. to som aj ja kedysi robila, ale nevyplatilo sa mi to :D tak si to teraz radsej rozmyslim :)

      Odstrániť
  4. Matematiku mám aj ja rada! :D Ale kedže na ňu všetci nadávajú tak sa k tomu nepriznávam :D :D

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. ja sa k tomu priznavam a je mi to jedno :) pre mna je krasne logicka a da sa na nu spolahnut vzdy :)

      Odstrániť
  5. neskutočne si ma potešila :) normálne ani neviem, ako by som sa ti odvďačila :) ale ja ešte niečo vymyslím ;D a úplne sa vidím v tých faktoch o tebe! :D hlavne v tej 1,2,4,5 a 7-čke :D

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. nemas za co, slubila som ti ten clanok a kedze uz som davnejsie bola nominovana na VBA, tak som to spojila dokopy :) som rada ze nie som sama takato cudna, je dobre poznat podobnych ludi :)

      Odstrániť
  6. Ha, ja tiez zboznujem matiku! Piercing nemam, ale mam tetovanie, co vie inak veeeeelmi malo ludi, inak som velmi ukecana, ale tetovanie si nechavam pre seba. Vela ludi ma voci tomu stale odsudzujuci nazor, co nechapem, to, ze som si dala tetovanie, este zo mna nerobi ineho cloveka.. A samozrejme, chcem dalsie :D

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. :) ja keby mam niekde tetovanie tiez ho asi neukazujem kazdemu, keby nie je na viditelnom mieste ... pre mna je to nieco osobne, sice aj ten piercing, ale tak nebudem s satkou na tvari chodit :D na to tetovanie sa aj ja chystam, len dufam ze mama nebude moc na nervy z toho :D

      Odstrániť
  7. Super ! :)) Môžem opäť objavovať nové blogy. Okrem rár z nich nepoznám ani jeden :P

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. preto su tu :) su menej zname ale nie su o nic menej uzasne :) ja ich navstevujem pravidelne vsetky a bola by som rada, keby mali viac citatelov, tak smelo do toho! ;)

      Odstrániť
  8. Opožděná gratulace k nominaci, zasloužíš si to :)
    A ráda bych tě pozvala na svůj blog, snad se ti bude líbit :)

    http://estrella-2012.blogspot.cz/

    OdpovedaťOdstrániť
  9. Ahoj Mishell, klobúk dolu, páči sa mi tvoj blog. Mrkni aj na môj práve ho rozbieham :) http://bymiamou.blogspot.sk/

    OdpovedaťOdstrániť
  10. dakujem velmi pekne, samozrejme sa u teba zastavim ;) rada podporim novy blog :)

    OdpovedaťOdstrániť
  11. Děkujeme za nominaci :) Moc jsi nás potěšila :)

    OdpovedaťOdstrániť
  12. jeeej ďakujem 8_) si zlatá 8)
    ja som to už robila keď bol ten boom 8D
    ale ďakujem za krásne slová 8)

    ja práveže milujem mačky aj deti 8D ..no keď ma škrabú a vrieskajú to nie...8D ale treba ich učiť a vychovať v normálnych ľudí 8)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. viem viem :) a nemusis nic robit, len som chcela napisat, ze mam tvoj blog rada ;)

      Odstrániť
  13. Jééj ďakujem za takú peknú vetu o mojom blogu :)

    OdpovedaťOdstrániť
  14. jéééj ďakujem krásne, až teraz som si v všimla tvoju nomináciu a krásne ti za ňu ďakujem :)

    OdpovedaťOdstrániť