nedeľa 16. septembra 2012

Elf All Over Color Stick

Multifunkčná tyčinka, s ktorou si môžete nalíčiť oči, líčka aj ústa. Na toto som sa ja nechala nalákať, veď mať viac líčidiel v jednom je praktické. Obal je jednoduchý plastový, tyčinku si vysuniete a opäť zasuniete podľa potreby. To, že sa názov postupne z obalu zošúcha som už čakala, čiže ma to neprekvapilo. Hmotnosť 4 gramy za cenu 1.99€ je úplne vyhovujúca, už len vybrať správny odtieň na oficiálnej stránke. Na fotkách vidíte Golden Peach. Ja osobne som čakala, že odtieň bude sýtejší. Konzistencia je krémová, ľahko sa nanáša a dobre sa rozotiera.
Na očiach vyzerá veľmi jemne a prirodzene, po chvíľke sa začne zhlukovať v ohybe oka a celkovo dlho nevydrží. Takže ako tieň ho nepoužívam.
Na líčkach je to o poznanie lepšie, farba je len veľmi jemná a trblietky nepôsobia umelo. Príjemne rozžiari a v spojení s bronzerom sa dá vyčarovať veľmi pekný look. Aj výdrž je celkom dobrá a keď treba, jednoducho nanesiete ďalšiu vrstvu a prstami ju rozotriete :)
No a na perách vyzerá síce pekne, ale tiež sa veľmi rýchlo začne zhlukovať a výdrž je viac ako zlá. Pre mňa teda jednoznačne zostal zastávať len funkciu rozjasňovača na líčka, prípadne pod obočie. Za tú cenu neľutujem, aj keď teda multifunkčnou by som tyčinku určite nenazvala.

ľahká aplikácia
príjemná textúra
prirodzený lesk
univerzálnosť
celodenná výdrž

9 komentárov:

  1. wow, to vypadá pěkně.. máš krásné oči! :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. dakujem velmi pekne :) a celkom je to sikovny pomocnik, len treba zistit na co :D

      Odstrániť
  2. Mna zatiall tato znacka velmi neoslovila, mala som par produktov no nebola som. S nimi sppokojna...

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. ja som tiez nespokojny zakaznik, tak uz asi ani nebudem objednavat :D

      Odstrániť
  3. Hm, skoda vyzeralo to slubne, peach odtien si ako multilicidlo viem predstavit :-). Inak ja som o niecom podobnom pisala TU, ak by sa ti chcelo pozriet :-).

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. pozerala som si to a tvoje mi pride o dost lepsie :) ale tak toto asi zodpoveda cene :D

      Odstrániť
  4. tato multifunkční věc :D..vypadá velmi dobře :))

    OdpovedaťOdstrániť