sobota 1. septembra 2012

Ziaja prírodný olivový krém proti vráskam 30+

Posledný post vrámci spolupráce so značkou Ziaja. Tento som vybrala na testovanie pre moju maminu, keďže som si všimla, že niektoré z mojich verných čitateliek sú vo veku 30+. Mame som teda zobrala všetky krémiky, ktoré používala a namiesto nich dostala práve tento.
 Krém samotný je zabalený v krabičke a celofáne, na rozdiel od predchádzajúceho recenzovaného (TU). Objem je 50ml, čo je typická veľkosť krémov tohto druhu. Cena 3.01€ nie je vôbec za protivráskový krém veľa, skôr naopak.
Krém sľubuje regeneráciu a hydratáciu pokožky, neutralizáciu voľných radikálov a redukciu a predchádzanie vzniku nových vrások. Bohužiaľ väčšina z týchto vlastností sa nedá dokázať, neviem vám totiž povedať koľko vrások by moja mama mala bez neho a voľné radikály tiež nevidím :D Čo sa týka konzistencie, je veľmi jemný, nie je taký tuhý ako Light Formula. Ľahko sa rozotiera, výborne sa vstrebáva a zanecháva veľmi jemnú pleť. Vôňa je o niečo jemnejšia, ale príjemná. Jediné na čo sa mama sťažovala, bolo keď sa jej podarilo dostať ho do očí a celý deň ju potom štípali :D Celkovo sa jej však krém veľmi pozdáva a zrejme to nebude posledné balenie, ktoré máme doma.
Posledná vec, ktorú vám v spojení s týmto výrobkom ešte spomeniem, je dostupnosť. Z väčších reťazcov ho nájdete v Kauflande, Hypernove a Tescu, čiže pri bežnom nákupe si môžete odskočiť alebo ho určite nájdete aj v regáloch v 101-ke. Pre lenivejších si stačí kliknúť na DobraKozmetika, kde nájdete všetky produkty, ktoré Ziaja na Slovensku predáva.


 príjemná vôňa 
 rýchle vstrebávanie 
 matnosť po nanesení
 hydratácia 
 jednotný a jemný vzhľad celý deň 

9 komentárov:

  1. mna by zaujimalo ci upchava/neupchava pory - na kremy si nejako extra nepotrpim, cize kludne by som si vystacila s takymto lacnym, pokial mi nezhorsi plet :-)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Mamina sa nestazuje na upchate pory a ani ten druhy krem mi ich neupchava, celkovo sa mi ziaja zacina pozdavat ;-)

      Odstrániť
  2. Viem si tvoju maminu úplne predstaviť ako sa ti sťažuje ;) :D

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Kúpim ho svojej mamine, vďaka za tip. Mňa láka ten s kozím mliekom, len zatiaľ ešte odolávam, lebo už sa nezmestím do kúpeľne.

    OdpovedaťOdstrániť
  4. ach, no este ze sa ma vekovo netyka:-) Ale mas pravdu Ziaja zacina byt dost dobra, hlavne maju super siroke portfolio vyrobkov

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Inak Ziaja sa da kupit aj v Kauflande napriklad.. Clovek usetri na postovnom :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. my tu nemame kaufland, tak neviem ... ale da sa kupit na dost miestach, co je naozaj super :)

      Odstrániť