pondelok 19. novembra 2012

Max Factor Eye Brightening Mascara

Max Factor Eye Brigtening je objemová riasenka, ktorá obsahuje častice odrážajúce svetlo, vďaka čomu zvýrazňuje farbu dúhovky. Dostupná je v štyroch odtieňoch: tmavo hnedé, modré, orieškové a zelené oči. Každá z nich obsahuje častice inej farby. Tmavo hnedé oči sú zvýraznené perleťovou, zelené rubínovou, orieškové zlatou a modré zafírovou. Mne bola zaslaná riasenka pre tmavo hnedé oči, čo síce nie je celkom ideálna voľba keďže mám zelené oči, ale niečo málo hnedej sa v nich nájde. A o to tu vlastne ide, (takmer) nikto nemá oči jednej farby, a preto si môžete vybrať, ktorú necháte vyniknúť ;)
Riasenka ma klasický podlhovastý tvar, plastový perleťový obal s nálepkou zobrazujúcou farbu očí, pre ktoré je určená. Objem riasenky je 7.2ml, musím povedať že menší objem má u mňa zatiaľ len Maybelline Illegal Length(6.9ml). Ale ... odpustím jej to, vzhľadom na ďalšie vlastnosti. Bežná cena je 9.90€. 
Všimnite si hrebienok riasenky. iFX aplikátor sľubuje rovnomerné a prirodzené nanášanie farby a krásne oddelené riasy. Riasy zvýrazňuje a dodáva im objem. Ak si všimnete, podarilo sa mi odfotiť aj maličké čiastočky, ktoré riasenka obsahuje. Musím povedať, že hrebienok je poslušný, naberá primerané množstvo riasenky a pekne prečesáva riasy. Tie vyzerajú prirodzene, vďaka tomu, že riasenka nie je úplne čierna.
Na fotografiách pred a po nanesení, si môžete všimnúť, ako dokáže zvýrazniť a vytočiť takmer žiadne riasy :D A takýto tvar si držia celý deň, neopadáva, nerozmazáva sa, nehrudkuje (NEpoužila som klieštiky). Zdá sa mi, že oči naozaj vyzerajú tmavšie, alebo hnedšie alebo ako by som to opísala, bežne mám viac zelené oči, ako ste si mohli všimnúť.
Na záver ešte podarenejšie fotografie na dôkaz toho, že riasenka riasy pekne oddelí a vytočí a naozaj rovnomerne nanesie čiastočky na vaše riasy. Riasenku odporúčam, patrí medzi tie lepšie. Ak máte záujem pozrite si aj recenziu u Nelky ;)
oddelené riasy
pigmentácia
zväčšený objem
aplikátor/aplikácia
výdrž

16 komentárov:

  1. mňa zaujala už dávnejšie, niekedy si kúpim tú pre modré oči :)
    http://thebestsunriseofmylife.blogspot.sk/

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Jeeej dakujem za odporucenie :)) maskara ti velmi pristane a podla mna to vobec nevadi, ze mas na hnede oci, ja mam hnede a prisla mi na modre :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. pěkný kartáček, mohla by mi vyhovovat :)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Vyzerá zaujímavo. Musím sa po nej mrknúť :))

    OdpovedaťOdstrániť
  5. vyzerá to fajn asi zvážim pri výbere novej :)

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Novou řasenku už dlouho potřebuju, zatím beru mamce. Tahle vypadá zajímavě a dělá hezké řasy

    OdpovedaťOdstrániť
  7. já moc tyhle typy kartáčků u řasenek nemusím, preferuji spíše velké a husté, ale na fotce vypadá výsledek moc hezky :)

    OdpovedaťOdstrániť
  8. kedyy bude niečo nové na bloguuu? :D už sa neviem dočkaať

    OdpovedaťOdstrániť
  9. myslim, ze si ju kupim niekde v nemecku a ano aj ja chcem nejaky novy clanok

    OdpovedaťOdstrániť
  10. myslím že napísať aspoň minútový článok aspoň na Vianoce popriať nám pekné sviatky a napísať plány o blogu by ťa nezabilo...nič si tu nepridala viac ako mesiac, toto sa predsa nerobí...

    OdpovedaťOdstrániť
  11. Mishi, na tvoje odporucanie som si kupila tiez a som spokojna, vdaka a tip ;)

    OdpovedaťOdstrániť
  12. Aj mne sa velmi pozdava a priznavam, ze po nej pokukujem uz dlhsie...ak by som prave nemala otvorenych 6!!! spiral, tak by som si ju urcite zaobstarala :)

    OdpovedaťOdstrániť