pondelok 17. februára 2014

AVON prvý balíček a veľký comeback :)

Ahojte dievčence :) Ani neviete, ako veľmi mi to tu chýbalo, ale musela som si spraviť veľkú pauzu, aby som všetko ostatné, podstatnejšie, postíhala. Keďže už mám všetky skúšky spravené a doterajšie štádium diplomovky obhájené pred prísnou komisiou, rozhodla som sa, že pri poslednej časti - písaní a dokončovaní diplomovky budem prokrastinovať práve pri mojom blogu :) Preto som prijala ponuku na spoluprácu so spoločnosťou AVON a už mi aj prišiel domov prvý balíček. Pozrite, ako krásne mi ho v AVONe zabalili :)
Ja osobne som teda bola veľmi milo prekvapená, balíček prišiel veľmi rýchlo, krásne zabalený a plný produktov, na ktorých recenzovanie sa už veľmi teším. Balíček obashuje toaletný parfum  Femme, CC korekčný pleťový krém Ideal Flawless v dvoch odtieňoch (ktoré mi sedia, juhú), 6 odtieňov rúžov Ultra Colour Absolute a riasenku AeroVolume. Veľmi ma potešilo, že čo sa týka odtieňov rúžov, CC krémov a dokonca aj vône, sa v AVONe trafili a vybrali presne to, čo môžem :) Čoskoro očakávajte prvú recenziu. Myslím, že neodolám a prvé si podám rúže, aby ste tie krásne odtiene videli na vlastné oči ;)

Zároveň vám teda oznamujem, že som to stále ja, som naspäť a plná energie a chute testovať. A chcela by som zároveň poprosiť dievčatá, ktoré tiež testujú s AVONom, nech mi nechajú komentár a link na svoj blog, rada sa pozriem, prípadne pozdieľam v mojom článku aj link na vaše recenzie ;)
Prajem pekný večer kočky :)

7 komentárov:

  1. ahoj :) tak už sa teším na recenzie

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Tak vitaj späť, som rada, že si tu :)
    Smiem sa spýtať, oni sa ozvali, a ponúkli Ti spoluprácu?
    Kokos, mne nikto nikdy nič neponúkne :D :D :D

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. ano, zatial som mala stastie a nemusela som si o ziadnu spolupracu ziadat :) robim co ma bavi a som velmi rada ked mi obcas niekto posle ferovu ponuku na spolupracu ;)

      Odstrániť
  3. Vitaj spat Miska :) tesim sa ze si na nas nezanevrela a takisto sa tesim na recenzie :))

    OdpovedaťOdstrániť