utorok 25. februára 2014

Rimmel Moisture Renew rúž na pery

Dnes Vám predstavím posledný kúsok, korý mi prišiel na testovanie z Rimmelu. Ide o rúž Moisture Renew.
Na fotke nie je veľmi dobre vidieť farbu obalu, ale ide o priesvitný fialový uzáver a strieborný základ. Moja obľúbená kombinácia :) Na obale je vyrezaný nápis RIMMEL, môj je bohužiaľ prelepený nálepkou. Na nej si môžete všimnúť objem rúžu - 4g. Odporúčaná cena je 4.99€, čo je myslím prijateľná cena. Rúž je dostupný až v 25 odtieňoch, ku mne sa dostal výraznejší 500 Diva Red. 14 z týchto odtieňov je nových.
 Prvé, čo si všimnete po otvorení rúžu okrem sýtej farby (možno ešte o niečo sýtejšej ako na obrázku), je intenzívna vôňa. Farba je skutočne veľmi výrazná a sýta aj po nanesení, textúra je krémová a jemná. Hydratuje pery, mám pocit že farba do pier doslova nasiakne. S tým sa spája jeden menší problém - potreba ceruzky. Na fotke si môžete všimnúť hlavne na spodnej časti pier, že rúž sa bez kontúrky rozpije. To ale nie je nejaké výrazné mínus, myslím že použitie kontúrovacej ceruzky je pre väčšinu z nás samozrejmosťou. Osobne som rúž mala zatiaľ raz, keď som si bola vybaviť nejaké papierovačky a navštíviť knižnicu. Za cca 3 hodiny zostal na perách takmer nepoškodený.
Na záver by som ešte spomenula pár zaujímavostí, ktoré bez menšieho pátrania nezistíte. Rúž obsahuje vitamíny A, C a E, ktoré sa starajú o vaše pery. Tvárou kampane, ktorú ste už určite videli v TV reklame, je Georgia May Jagger. Reklama je plná výrazných farieb a také sú rúže aj v skutočnosti. Od jemných béžových a koralových, cez ružové, fuchsiové až po výrazné červené a slivkové. V reklame máte možnosť vidieť práve odtieň #360 As You Want Victoria.

7 komentárov:

  1. Skvelá farba! Neviem, či by som mala odvahu :D

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Jeeej, aká som bola rada keď som videla že si zase na blogu.
    Tá farba je super..taká ideálna na diskotéky :DD

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. dakujem :) teraz to bude tazsie, lebo je to ako keby zacinam od zaciatku, kazda verna citatelka je mi vzacna! :)

      Odstrániť
  3. Ahoj, kúpila som si presne tento odtieň a takisto som zistila, že potrebujem kontúrku. Mohla by si mi poradiť nejaký odtieň, ktorý by sa k tomuto rúžu hodil? :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. myslím že najlepšie spravíš, ak pohľadáš niečo od rimmelu v podobnom odtieni, prípadne ak nechceš investovať príliš veľké peniaze do kontúrky, by som kľudne obzrela niečo od catrice alebo gabriella salvete :) majú celkom dobrý výber, odtieň ceruzky nemusí byť totožný, stačí približná zhoda, slúži len na jemné olemovanie, aby ti neutekala farba kade-tade :)

      Odstrániť