pondelok 14. apríla 2014

AVON AeroVolume Mascara :)

Riasenka AeroVolume je novinkou v katalógoch Avon. Tak sa poďme spolu pozrieť, ako vyzerá :)
Balenie riasenky sa nesie v kráľovskej modrej s jemným shimmerom a strieborným nápisom  na prednej strane. Uzáver je oživený priesvitnou aplikáciou v mieste, kde sa dotýka ostatnej časti riasenky pri uzavretí. Tvar je hranatý, s efektom mierneho nafúknutia a zaoblenia hrán, čo vo vás evokuje pocit objemovej riasenky. Objem ako vidíte na fotografii je 7ml, čo je dosť málo. (menej má už len Maybelline Illegal Length riasenka - 6.9ml). Bežná katalógová cena bez zľavy je 7.60€, momentálne v akcii ju dostanete za 3.90€.

    
AeroVolume je prezentovaná ako riasenka s najľahším zložením spomedzi doteraz uvedených riaseniek, vďaka technológii Zero Gravity. Komplex Pillow dodáva riasam objem bez zaťaženia, špeciálna kefka v tvare veternej vrtule má riasy nadvihnúť a zabezpečiť rovnomerné nanesenie farby. Farebne je dostupná v troch odtieňoch, Blackest Black, Black a Brown Black.


bez riasenky
 jedna vrstva
 2 vrstvy
 2 vrsvy 
Riasenka sa celkom dobre nanáša, zababrem sa pri nej menej ako pri väčšine ostatných, ktoré vlastním. Jemne riasy vytočí, nezliepa ich a dobre drží na mieste. Naozaj je veľmi ľahká, na očiach ju takmer necítiť a po náhodnom pretretí očí zostáva na mieste. Objem je dosť výrazný, čo dokazuje posledná fotka, kde som riasy zachytila zospodu. Viac ako 2 vrstvy by som neodporúčala, konzistencia je veľmi hustá a výrazná a už takto síce nemám pocit zlepených rias, ale sú tak silno obalené riasenkou, až to môže pôsobiť neprirodzene. Po 15 hodinách na očiach nemáte pocit, že stvrdla na kameň a vyzerá stále veľmi dobre :)
Čo sa týka noviniek od Avon, posledná novinka nás čaká tento týždeň a bude to CC krém, tak nezabúdajte občas skontrolovať blog, prípadne sa pridajte do skupiny na FB, aby vám nič neuniklo :)

7 komentárov:

  1. ja som si za posledny rok oblúbila essence 24h ... je skvelááá a vydrzi cely den

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. mam asi 15 riaseniek momentalne, z coho velka cast dosluhuje a premyslala som nad riasenkami essence ... prevazne som ale znechutena ked vidim ake maju kefky a hroznu konzistenciu ... ale ked pises ze tato je skvela, asi sa na nu pozriem :) ja si rada dam poradit, dakujem :)

      Odstrániť
  2. Mne moc avon riasenky nesedia vacsina z nich mi prijde dost suchych uz od novoty :/

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. no ano, s tymto mam skusenosti aj ja, preto som aj napisala ze ma hustu konzistenciu ... na jednej strane je to ale dobre, vacsina riaseniek je najskor moc riedka a trva aj 2 tydzne kym uschne do poriadneho pouzivatelneho stavu :D
      to bude ale asi otazka zvyku, pokial ma pre mna riasenka vyhovujucu kefku, dokazem si naniest asi akukolvek :)

      Odstrániť
  3. Super recenzia! Mas naozaj krasnu farbu oci :) mrkni sa aj k nam na give away mohla by ta zaujat :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. dakujem za pozvanie, urcite sa pozriem :) farbu oci mi nasi dobre namiesali, uznavam :D

      Odstrániť