nedeľa 17. marca 2013

Kallos masky - Jasmine, Placenta, Keratin

Naposledy som vám sľúbila, že v spoznávaní značky Kallos budeme pokračovať s maskami na vlasy. Jednu sme si už ukázali minule tu, bola to maska z radu KJMN. Dnes sa budeme venovať asi najznámejšiemu produktu, ktorý vídavam na blogoch najčastejšie - známe masky s názvami ako Latte, Placenta, Vanilla atď.
Masky sa nachádzajú v dobre uzatvoriteľných kelímkoch priesvitnej farby, každá má nálepku svojej farby. Sú dostupné v baleniach od 275ml (na obrázku), až po 1000ml, ktoré sa oplatia najviac. Ceny najmenších balení sa pohybujú okolo 1,5€ a ceny najväčších do 4€. Cena je teda prijateľná a litrové balenie už naozaj niečo vydrží. Navyše v e-shope kadernickyservis sú opäť raz balenia vylepšené veľkými nálepkami s popisom a návodom na použitie - chválim.
 Osobne som už mala skúsenosti s maskou Latte, o ktorej nemôžem povedať nič zlé. Aj keby nerobila nič iné, tú vôňu som zbožňovala :) Teraz sa mi dostali do rúk masky Placenta a Jasmine. A keďže pre jedného človeka je takmer nemožné testovať toľko masiek naraz, Jasmine som podarovala sesternici a na mňa ostali len 3 :D 
Maska Placenta je určená pre suché a poškodené vlasy, prípadne melírované. Obsahuje výťažky z živočíšnej placenty, aminokyseliny a  mliečne proteíny. Vlasy sú po aplikácii jemné a posilnené. Z názvu sa možno môžete obávať ako maska vonia, ale ubezpečujem vás že príjemne ;) 
Jasmine je rovnako určená na suché a poškodené vlasy, ktoré intenzívne vyživuje, regeneruje a hydratuje. Vlasom má dodávať objem a lesk a uľahčuje rozčesávanie. Obsahuje výťažky z jazmínu a nádherne po ňom voňajú aj vlasy. Katka ma upozornila, že môže spôsobovať rozlietanie vlasov. 
 Masky sa aplikujú na už umyté a mierne presušené vlasy. Čas pôsobenia je rôzny a je len na vás, či si masku necháte pôsobiť 5 alebo až 30 minút. Masky vždy oplachujeme vlažnou vodou aby sme ich úplne z vlasov nevymyli. 
Maska Keratin je trošku iná kategória. Zo všetkých mi pripadá ako najúčinnejšia, možno vďaka obsahu ospevovaného keratínu. Všetci vieme, že keratín je obsiahnutý v našich vlasoch a rôznymi úpravami, farbením a žehlením sa narušuje prirodzená štruktúra vlasu a tým sa vlas oslabuje a ničí. V kozmetike sa používa hydrolyzovaný keratín, teda keratín ktorý sa získava hydrolýzou z vlny ovečiek. No a takáto keratínová bomba nám dopomáha k opätovnému vyhladeniu vlasov, hydratácii a zjemneniu. Určite vás poteší, že takýto keratín pomáha aj odstrániť elektrizovanie vlasov ;)
Táto maska už po otvorení kelímku prenikavo vonia - cítiť ju opäť po mliečnych proteínoch, ktoré obsahuje a nádherne po nej voňajú vlasy. Nie je problém s rozčesávaním a krásne sa lesknú. Pri tejto maske sa však aplikácia odporúča len na 5 minút.

Tak dúfam, že som vás trošku posmelila a čoskoro niektorú z masiek samé vyskúšate. Výber je už len na vás -  Kallos ponúka široký výber vôní a typov ;)

20 komentárov:

  1. už dlho sa chystám jednu z masiek vyskúšať tak snáď sa už konečne odhodlám :))

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. kallos je naozaj perfektný objednávam si cez kallos.sk tam majú super ceny

      Odstrániť
  2. Kolik stojí ta keratinová maska ? :)))

    nikol-kach.blogspot.cz

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. no je tam prilozeny link do e-shopu, litrove balenie vyjde na 3,9€ co je celkom pekna cena :) ta maska vydrzi naozaj velmi dlho, z mojej som pouzila uz asi 3 davky a je skoro plna ;)

      Odstrániť
  3. poriadna nadielka produktov :)
    tak ta placentova maska ma laka dlho ... nieco som uz o nej citala, a mala by byt fakt dobra ... snad raz sa k nej dostanem :)
    Purpurová Lastovička

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. no naozaj su to super masky, niektori ich prirovnavaju aj ku gestilu, len za mensie peniazky :)

      Odstrániť
  4. noo uz som tiez pokukovala na tieto masky od kalosu..a ktoru by si mi asi najviac odporucila? :D ked mam dlhe lamave a spiepaice sa vlasy? ci tu poslednu? :P

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. hej, mne sa ta posledna asi najviac paci z nich, ale naozaj len na tych 5 minut :) a z tychto co som skusila tak ta Latte je pre mna stale asi naj, ale aj Placenta je dobra, len ta vona uz nie je ako u Latte :)

      Odstrániť
    2. a este aby som dodala, rozhodne sa mi zdaju lepsie ako gliss kur, to mi akosi nic nerobi a este to aj presladene vonia :/

      Odstrániť
  5. pekná recenzia :) na vlasovú starostlivosť som maniak, takže porozmýšlam aj o týchto maskách :)

    Veronika

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Ďakujem ti sesternička. Maska Jasmine je úplne super. Vlásky mám po nej krásne lesklé, jemné a úplne super sa rozčesávajú ... až to skoro ani nie je potrebné :)

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Váham medzi maskou keratin a latte ... mám dlhé vlasy ktoré nemám nejako výrazne poškodené.... občas žehlím, fénujem a natáčam ... vlasy mám husté ... prosím napíš čo najskôr

    OdpovedaťOdstrániť
  8. osobne s touto maskou z keratínu nemám skúsenosti, no môžem Vám odporučiť clip in vlasy s keratínom

    OdpovedaťOdstrániť
  9. mám skusenost s maskou keratinu .. vlasy mám suche poskodene .. po pouziti masky mám vlasy jemnejsie krajsie a lachko sa rozčesavaju som spokojná odporučam

    OdpovedaťOdstrániť
  10. Ahojte, a ako casto sa tie masky maju pouzivat? Prave mi totiz prislo litrove balenie keratinovej masky a je toho straasne vela..neviem dokedy to vydrzi tak pekne vonat, ci to casom nechyti nejaky pach..

    OdpovedaťOdstrániť
  11. Včera jsem si objednala tu keratinovou masku, tak jsem zvědavá :)

    OdpovedaťOdstrániť
  12. mala som placentu, vlasy a dobre rozcesavali a mala som pocit ze boli poddajnejsie a lepsie ale maska nema ziadnu vonu iba taku zvlastnu po umyti ju uz necit...a mala som aj keratinvu..t celkom pekne vonia vlasy su naozaj hebke a hladke ale mne to vadilo lebo mam brcate a mi tie brcky tak vyrovnalo mierne..ale inac je super

    OdpovedaťOdstrániť
  13. Podľa mnňa všetky masky od kallos stoja za vyskúšanie :) všetky krásne voňajú

    https://beautytipsbydomci.blogspot.sk

    OdpovedaťOdstrániť