pondelok 22. júla 2013

Max Factor Clump Defy & Colour Elixir Giant Pen Stick

Dnes mám pre vás pripravenú recenziu na 2 výrobky od Max Factor - riasenku CLUMP DEFY a ceruzku na pery GIANT PEN STICK.


Max Factor Colour Elixir Giant Pen Stick - ja osobne nie som veľký nadšenec, keď príde reč na ceruzky na pery. Ale táto je úplne iná - používa sa ako rúž alebo jemný lesk, podľa zvoleného odtieňa a intenzity nanesených vrstiev. Ceruzka je dostupná v šiestich odtieňoch cez jemné ružové po výrazné červené, mne bol zaslaný k testovaniu Foxy Amber :) Odtieň je príjemný, ružovkastý, vhodný pre jar/leto a veľmi sa mi páči, že vrstvením sa dá dosiahnuť výraznejší a šťavnatejší odtieň. 
 Pre mňa ďalší fakt, ktorý sa spája s ceruzkami na pery, je že majú tendenciu vysušovať pery. Giant Pen Stick príjemne prekvapil aj v tomto smere. Ako si môžete všimnúť na fotkách, po nanesení má zvláštnu akoby voskovú textúru, ktorá nelepí, nevysušuje a celkom dobre drží na perách :) Pery vyzerajú zdravé a lesklé, farba sa postupne zjemňuje a vytráca, občas je treba doplniť. Za mňa jediné mínus pre prevedenie, nemám rada plastové ceruzky, ktoré treba strúhať :/ Omnoho šťastnejším riešením by bol vysúvací variant. Cena, za ktorú ceruzku kúpite sa pohybuje do 8€, pri objeme 8g.


Riasenka Clump Defy je už pre väčšinu z vás dobre známa. Jedná sa o objemovú riasenku, sľubujúcu až o 200% väčší objem rias a dokonalé oddelenie a nanášanie viacerých vrstiev vďaka patentovanej kefke. Ale ako vieme, to nám sľubuje takmer každá riasenka, tak sa pozrime ako je to naozaj ;) Najskôr sa však zastavím pri obale, ktorý síce nič na kvalite nemení, ale mne sa veľmi páči. Kombinácia sýtej fialovej a striebornej môjmu oku veru ulahodila a aj dizajnovo mám rada obaly, ktoré mi evokujú ozajstný objem svojím tvarom. Za mňa teda veľké áno :) A s veľkým potešením vám oznamujem, že za cenu do cca 14€ (áno, je to dosť) dostanete 13.1ml riasenky, čo je výrazne viac ako napríklad Maybelline okolo 10ml a menej. Prevažná väčšina riaseniek v mojom kozmetickom kufríku má dokonca len 8ml. Je dostupná aj v tmavohnedej, čo poteší dievčatá s bledšími riasami.
Samotné nanášanie riasenky je vďaka pre mňa sympatickej kefke veľmi jednoduché. Na kefke máte totiž primerané množstvo riasenky, ktorá sa veľmi pekne nanesie na celé riasy, nelepí a nehrudkuje ani pri viacerých vrstvách. Kefka je len jemne zahnutá a dobre sa s ňou pracuje aj v kútikoch. Veľmi nepredlžuje, na čo ani nie je určená, ale objem vytvára celkom slušný, vzhľadom na moje skoro nijaké riasy :D Po zaschnutí riasenka naozaj neopadáva a vydrží aj šúchanie očí, bez problémov sa dá naniesť neskôr ďalšia vrstva. Riasenku môžem teda odporuči, rozhodne patrí medzi kvalitnejšie. 

14 komentárov:

  1. viem, že tento príspevok je o maskare a tak, ale mne sa strašne páči tvoje obočie :) nemôžem si pomôcť .. aa aj riasenka vyzerá dobre, i keď za tú cenu sa dá kúpiť aj niečo lepšie :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Jupí, nový článek! S Max Factor řasenkami jsem nikd moc spokojená nebyla, ale na obrázku to vypadá hezky. A přidávám sek Dawnle, mě se tvé obočí také moc líbí a insiprovala jsi mě si obočí zvýrazňovat :-)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. :) som velmi rada, ze zrovna jedna z mojich oblubenych blogeriek si precita moj clanok aj po dlhej pauze :) ja som doteraz tiez po tychto riasenkach nikdy nesiahla, ale mala som moznost otestovat 2 a bola som spokojna :)

      v dalsom clanku si uz upravim obocie, priznavam sa, ze tu som nan nejako zabudla a je len take prirodzene :D

      Odstrániť
  3. to vypadá dost dobře :))

    http://nikolamills.blogspot.cz/

    OdpovedaťOdstrániť
  4. pourquoi ne pas les essayer dolabuy.ru continuez à lire ceci Dolabuy Loewe passez sur ce site Hermes Dolabuy

    OdpovedaťOdstrániť